marketingforum.ro, ultima parte (sau despre libertăţile pe care le vreau eu)

În timp ce mă uitam la „V for Vendetta„, am realizat o chestie. Găozarii ăştia (nu numai ăla de la marketingforum, e un termen generic) proclamă evoluţia/revoluţia netului (ţineţi minte cum erau cu toţii extaziaţi că vine gogul ăla de la b5media şi au intitulat chestia „Revoluţia blogurilor”?), se dau cu curul de pământ că netul e o chestie nemaipomenită şi că o să facă şi o să dreagă, şi că în România web2.0 e prost înţeles…şi alte minuni de genul asta.

Tot entuziasmul ăsta ţine până când cineva le face afacerea de căcat.

Până să îl iei la p*lă (pe bună dreptate) eşti cel mai bun prieten al lui, te dă exemplu pe la toţi vecinii de bloc, te citeşte în fiecare zi…până când scrii ceva de el.

Atunci se duce dracului tot. Atunci merg pe filonul ăsta:

Netul în România e prost înţeles, oamenii au prea mare libertatea de exprimare, prea sunt unii care spun ce vor fără să îi controleze nimeni, prea mulţi neaveniţi fără diplome scriu chestii usturătoare pentru mine şi afacerea mea şi nu e corect. Ce dacă sunt un spammer nesimţit sau unul care nu am habar pe ce lume sunt, de ce să scrie unul de mine că nu mă pricep? Ce, situl la care fac reclamă e reprezentativ? Eu fac chestii mult mai mişto, dar le ţin pe .

Nu e numai cazul blogurilor, nu mă înţelegeţi greşit. Şi alte „categorii” au probleme din astea, unde, fără să fie o surpriză, discursul e acelaşi.

Surpriza vine după ce analizezi discursul şi îţi dai seama că e acelaşi pe care comunişti ca Năstase, Iliescu sau Băsescu l-au folosit împotriva presei de ani de zile. E incredibil cum nişte oameni care s-ar presupune că sunt un pic mai deschişi la minte încât să înţeleagă ce e aia internet şi la ce foloseşte împrumută discursuri comuniste de la politicieni.

Revenind la marketingforum.ro cu o întrebare uşoară, că probabil tipul s-a pierdut la jumătatea însemnării, fiind prea mult cuvinte pentru mintea lui uşoară, hrănită cu cărţi care nu se aplică în România dar cu care el doarme sub pernă, Gogule, dacă siteul tău e varză, cum dracului poţi tu să pretinzi să înveti pe alţii ceva? Mintea ta mică şi goală s-a gândit la asta? Sau e doar de trecut la C.V.?

ps1: brb, mă duc la Sârbu cu o cerere scrisă, poate îmi aprobă bugetul pentru un bilet la conferinţa lor.

ps2: sunteţi toţi invitaţi la trainingul meu „Cum să înjuri lumea pe internet şi să câstigi faimă, vizitatori şi bani”, care va avea loc duminică. Intrarea: 100€. Reduceri pentru studentele care au participat la concursul de tricouri ude de la Radio21. Vorbitori: Visurat, PigBrother, fra-su, Stelian Ogica, Fane Spoitoru (via satelit) şi Costin (cu prietena lui, Adrian).

Dacă vă plictisiţi, uitaţi aici un articol mişto: are Mentoring Courses the latest Internet Marketing Trend?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. omg.. fra`su ala cica e ubermiezu!

  00
 2. Tru tru

  00
 3. Se pare că Nicolae nu a

  00
 4. cu pigu` am inteles, ca e microsoft lover, dar cu saracu fracsu` ce avusi???:))

  00
 5. imi pare rau pentru el

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile