Marketing: Vic Gundotra » Mercedes

Nu numai Bobby Voicu face reclamă la Mercedes Benz, ci şi VicePreşedintele Google, Vic Gundotra. Povestea lui e aici. Oare i-a costat mai mult de 100.000$ susţinerea sau i-au dat un CLS gratis?

 vic-mercedes

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. NOU
  #1

  Cand porneste, te intreaba o problema de algoritmi de cacat pe care stiu sa o rezolve doar 3 oameni din intreaga lume:
  – directoru pulii de la google
  – baietii de la balaur
  – chuck norris

  00
 2. „…Mercedes Benz helped prevent a possible disastrous collision ” Ori promoveaza mersul cu viteza excesiva ori o reclama pentru schimbat dioptriile la ochelari

  00
 3. @zoso

  Ai sesizat de cate ori zice Mercedes?

  00
 4. daca le-a dat la bossii de la mercz si cate o invitatie g+, a primit si un set de cauciucuri de iarna bonus la cls-ul ala.

  00
 5. cls-ul ala e s63 dar cine are timp sa urmareasca o reclama pana la final…

  00
 6. Eu cred ca i-au dat un exemplar gratis pentru imagine.

  00
 7. Nu cred ca se pune problema de bani, la nivelul ala altfel se discuta. Mai joci o partida de golf cu un pilot de F1, ai acces la editii limitate, intri in clubul privat unde cunosti tot felul de oameni interesanti.

  00
 8. Pe nenea ala l-am vazut incercand sa-i ia un fel de interviu lui Conan. Nu prea i-a iesit: https://youtube.com/watch?v=u7TwqpWiY5s

  00
 9. S-a vandut ca un piscotar pentru trafic. Probabil spera sa bage Google default pe computerele de bord de la MB.

  00
 10. nimeni pe lumea asta nu expune aiurea o companie, mai ales daca si lucreaza la ea. cadrele cu logo google in spate s-a facut cu acordul lor. si evident ei (google) l-au impins pe vic sa spuna si sa faca frumos in reclama mercedes. este o asociere premium intre 2 companii premium si ideea de baza in clip este tehnologia superioara. Nu este nici un secret ca toate masinile actuale au veritabile computere la bord. Si evident nu ruleaza windows. Mai mult, de cativa ani (cam 7 daca nu ma insel) automobilele superechipate (gen mercedes clasa s , bmw clasa 7 si alte chestii de genul asta) au retele de calculatoare la bord. Si acum concluzia: ce-ar fi daca si masinile ar rula cu android?! Este mai stabil ca windows, face de toate, este personalizabil, si reprezinta o platforma unitara. (la ora actuala fiecare computer din networkul masinii ruleaza softul proprietar al producatorului de hw respectiv, injectie, sistem de franare, etc) Deci google, dupa agregarea comportamentului pe net a trecut catre dispozitive mobile (si i-a reusit miscarea) iar acum face pasul decisiv ajungand si in masinile noastre. SUPER TARE ! (il inteleg, si eu as face la fel, dar nu-l aprob!)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.