mai uman

La unul din joburi lucrez într-un departament destul de dinamic, unde exista o coeziune diferită faţă de restul departamentelor. Colegii au grijă unul de altul, iar şeful de departament are grijă de noi. Treaba merge bine şi pentru că există o relaţie de prietenie si de colegialitate în departament. Eu te ajut pe tine, tu pe mine, şeful pe toţi.

Deşi lucrez acolo de jumătate de an, nu cunosc cine este dincolo de şeful de departament. Nu am avut niciodată nevoie, banii vin, eu îmi văd de treaba mea.

Recent, o colegă a făcut o greşeală capitală. A preferat să discute direct cu patronii firmei, sărind peste şeful de departament. A aflat apoi, pe pielea ei, de ce nu trebuia să facă asta. Şi a durut.

Morala poveştii este că şeful tau direct este mai uman decât şeful şefului tău.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Seful tau stie cel mai bine cata nevoie are de tine. Directgorii mari sau patronii sunt de parere ca oricine poate fi inlocuit. Vezi Adrian Sarbu :-)

  00
 2. In general Sefii sucks! Gasesti rar un Sef prietenos si gata sa iti arate acolo unde o dai in bara, fara sa te rada cel putin verbal.

  00
 3. seful e asa cum ti-l faci
  daca ii dai de inteles ca tu nu esti secretara si nu se poate purta cu tine cum o ciupeste pe ea de fund, atunci alta e situatia.

 4. Seful sefului nu te cunoste prea bine, nu stie ce poti … asa ca nu prea are motive sa fie baiat bun :)

  00
 5. Sephul meu e cel mai misto! Jur! :D (cine imi repara si mie tasta PH de la laptop? :(( )

  00
 6. Fa-o cu ascii code (Alt+102 de pe numpad cu numlock on).

  00
 7. :D

  Mikutzule, esti genial! (sau eram eu habarnista pana acum)

  00
 8. seful tau? dl so??

 9. Nu-s genial. Sunt patit si am experienta :D. Genial eram daca-ti reparam tastatura de la distanta.

  00
 10. ati gresit putin toti in ce ati afirmat aici. si seful mare poate fi de treaba, uneori reolvi probleme la el mai repede decat la treapta intermediara. sunt fericit ca ma regasesc atat pe mine cat si mediul de lucru in descrierea facuta de zoso. trebuie doar sa stii ce cauti si sa ai un pic de noroc bineinteles. cat despre ce a zis Adrian Soare referitor la razuitul verbal sau de alta natura – la o greseala tehnica cauzata in special de factori externi (gen lipsa de informatie/experienta) normal e sa te ajute. insa daca a doua oara gresesti acelasi lucru, scandalul mi se pare ceva normal. acum depinde de „sefi”, unii pot analiza bine o situatie, altii urla pt ca nu stiu altecva. si da, in cazul meu e motiv de „despartire” de un membru al echipei daca trece peste mine intr-o problema fara sa ma anunte macar.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube