Mai sunt de vanzare doar 2 categorii de bilete la Rolling Stones

Organizatorii concertului Rolling Stones au anuntat ca mai sunt de vanzare doar doua categorii de bilete: la preturile de 87 si 97 de lei, informeaza Realitatea. Tichetele de la celelalte categorii s-au epuizat, cele mai solicitate fiind cele VIP — in valoare de 797 de lei.

Primele 15.206 bilete au fost vandute online abonatilor Vodafone, pe site-ul ticketpoint.ro. In primele zile de vanzari la liber – pe 3 si 4 aprilie – fanii au mai cumparat 20.000 de bilete. Acum organizatorii anunta ca mai exista de vanzare doar tichete din cele mai ieftine categorii – in valoare de 87 si 97 de lei.

Formatia Rolling Stones va concerta la Bucuresti in data de 17 iulie, pe stadionul “Lia Manoliu”. Concertul face parte din turneului `A Bigger Bang European Tour 2007`. Seria de concerte va incepe pe 5 iunie, in Belgia, si se va incheia pe 21 august, la Londra.

In 2005, turneul “A Bigger Bang” a incasat 162 de milioane de dolari, suma fiind completata anul trecut cu incasari-record de 437 de milioane de dolari.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Deci nu s-au dat chiar ca piinea calda….

  00
 2. asta a fost o rautate gratuita.

 3. ce nu se spune este ca la ambele categorii se sta in picioare. cel putin asa spun cei de la diverta.

  00
 4. mai e categoria stai acasa, asculti ce iti place si iti bagi anumite extremitati in concertul Rolling Stones

  00
 5. Ahilosu, daca vrei sa mergi la concert si sa stai jos, du-te la muzica de camera. Sau opera. Sau opereta… parerea mea.

  00
 6. abs stii ce-ar fi amuzant? sa nu mai intepretezi aiurea. am spus eu undeva ca nu-i bine sa MERGI la concert, despite ca n-ai loc jos? de bagatori in seama e plina lumea. stai in banca ta.btw ai stilul lui visurat in tine ^^

  00
 7. @anihilosu

  pe biletul de 97 scrie randul si locul.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Top articole

7 zile