Ce se mai întâmplă la Marketonline?

Într-un email trimis astăzi angajaţilor, Mugur Frunzetti îşi anunţa retragerea din conducerea Kelion Online Management (care deţine MarketOnline, Mediadot, Azerty şi Ghelir). Conducerea magazinelor este lăsată pe mâna lui Cătălin Mihăilescu, acţionar majoritar la Kelion.

Motivul pare să fie neînţelegeri asupra direcţiei în care ar trebui să se îndrepte magazinele. Frunzetti anunţa de asemenea că lucrează la noi proiecte online, nedezvăluind numele acestora.

Zvonurile spun că în spatele Kelion se află RHS, un distribuitor puternic de componente IT. Ceea ce face interesantă lupta din zona magazinelor online, RHS cu 4 magazine mici, Asesoft cu unul foarte mare.

Comparând traficul, cele 4 magazine s-ar putea uni în unul mare, consolindându-şi poziţia a doua, izolând pcfun.ro, pcgarage.ro şi cel.ro. În locul lor, eu aş tăia macaroana celorlalţi, şi m-aş concentra pe lupta cu Emag.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Pe mine ma surpinde mirarea domnului Taloi. Ma asteptam sa stie de legaturile, daca exista, cu RHS ale marketonline-ului.

  Ca sa recapitulam, avem asa:
  eMag+PcFun (daca sunt adevarate zvonurile)=Asesoft, Mediadot+Azerty+Ghelir+MrkOnline=RHS
  RHS+ProCA=Love
  RHS+Scop+Tornado=Love.

  Pfff… ce se simplifica ecuatia din IT. :)

  00
 2. Nu ar trebui sa presupui asa de multe lucruri. Intreaba putin in stanga si in dreapta si ai sa te lamuresti. De cateva luni de zile nu mai am cum sa stiu bucataria interna a MarketOnline. In 2009 am decis sa incheiem relatia care a durat ceva vreme, eu practic spre finalul lui 2008 ajutandu-i foarte rar. Exista in evolutia unui magazin online vremea cand trebuie sa afli despre ce e vorba si cu ce se mananca totul, apoi incepi sa stii sa folosesti singur tacamul, deci nu mai ai nevoie de ajutor, te descurci singur. Eu credeam ca nu mai e o noutate. Insa se pare ca desi nu mai am activitate comuna cu MarketOnline, lumea inca isi aduce aminte de colaborarea noastra si o considera la fel de stransa. A.. si nu am sa raspund comentariilor pe tema asta. Unul singur (acesta) e suficient.

  00
 3. NOU
  #3

  Domnu’ MarketOnline, Mediadot si altele a dat prea multe tzepe diversilor distribuitori de la care a luat marfa si a cam uitat sa o si plateasca.
  Cat a putut sa practice schema cu mutatul magazinelor online pe alta firma care sa aiba credit la distribuitor, a fost mare afacerist.
  Acum ca i s-a taiat macaroana, a fost tras pe linie moarta.

  00
 4. de ce traiam cu impresia ca pcgarage + rhs = love ?!

  00
 5. Domnule Taloi, daca eu, care nu cunosc pe nimeni de la Mrk si nici prea multa treaba cu online-ul nu am, stiam, am dedus ca dvs. care cunosteati personal oameni de acolo si sunteti si o persoana cunoscuta in online, stiati la randu-va.

  Dar daca dvs. vi se pare exagerat ca cineva si-a putut permite sa creada ca un „consultant pe comert electronic inca din anul 2004 cu experienta in activitatile de zi cu zi ale magazinelor online romanesti.” ar putea sa cunoasca bucataria interna a comertului online si zvonurile aferente, nu-mi ramane decat sa-mi cer scuze.

  00
 6. daca il voi vedea pe mafiotul Mugurel Frunzzetttti la stirile de la ora 5 o sa aplaud…

  00
 7. Ultima oara cand am intrat la Ghelir vindea FDD. Halal afacere ca sa spun asa …

  00
 8. „eMag+PcFun (daca sunt adevarate zvonurile)=Asesoft.” Ecuatia asta e gresita. PcFun apartine lui Fit Distribution controlat de Marius Ghenea. Avand in vedere ca Fit a achizitonat 24pc.ro si shopIT.ro ma indoiesc ca ar da PcFun-ul celor de la Asesoft.

  00
 9. ref la PcFun apartine lui Fit Distribution controlat de Marius Ghenea. Avand in vedere ca Fit a achizitonat 24pc.ro si shopIT.ro ma indoiesc ca ar da PcFun-ul celor de la Asesoft ‘
  Corect
  Dar Asesoft are ceva actiuni – participatiuni la fit distribution , nu e vorba de a prelua PC Fun, in plus sunt de mult asa, nu s-a facut acum vreo achizitie senzationala ..

  00
 10. pe surse dar nu sunt sigur pot sa va spun ca pcgarage.ro este al sotiei unuia dintre directorii de la rhs….deci ce sa mai zic….

  00
 11. Calculici dormi, un tip care a lucrat la RHS are garage, si normal ca au o relatie ok cu ei, dar cam atat.

  00
 12. Incuracate sunt caile comertului online. Sa mai treaca cateva luni si se vor clarifica toate.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube