Nu mai dati telefoane de revelion!

omg, de ce toţi care nu au o viaţă trebuie ca, de revelion, la 12 şi 2 minute să se apuce dea dat telefoane? ca să îmi stea sarmalele în gât?
omg, hai să îl sun şi pe şefu, şi pe vecinu de bloc, şi pe mama şi pe sor-mea…
fucking retards!
bineţeles, reţeaua e mega-ocupată din cauza lor şi, în caz în care vecinul cade de la balcon, canci sunat la salvare.
pentru o viaţă minunată, mulţumesc MTV!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

3 comentarii

 1. asa e traditita de revelion mane. bineinteles ca romtelecom mergea. connex si orange down a couple of minutes till 1 hour. daca era nevoie sa dea cineva tel la salvare putea sa o faca de pe un zapp ca ei erau up.
  oricum la connex si orange au cazut doar niste celule nu toata reteaua. daca esti in bucuresti prin centru si ai ghinionul sa pice celulele ata ete, dar daca erai la tzara si aveai mobil, acolo celulele erau up.

  00
 2. io n-am raspuns la nici un telefon intre 12-3 si nici in general la sms’uri care incepeau cu „fie ca lumina sarbatorilor”… papagali. o data pe an sa faca macar apel la inventivitatea lor si sa lasa la o parte calitatea de a fi hoti.
  nu e nevoie sa suni pe cineva la 12… nu asa arati ca pretuiesti un om, deranjandu-l in mijlocu bairamului. daca vrei sa-i urezi „lma” vii a doua zi cu o sticla de jack la el si continuati ce a inceput aseara

  00
 3. pe langa boii cu bip-urile si sms-urile cu „fie ca noul an sa va aduca ce nu v-a adus 2005” mai adaug si o lista lista gigant cu offline messages la mess. Toti iti cereau sa dai mesajul mai departe, sa urezi la toata lista un an nou si daca se poate sa-ti iei si cateva injuraturi de pe urma spam-ului pe care-l faci :D Apropo, eu stau mai la extremitatea hartii, deci la mine a mers Connex …

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile