Magazinul de băuturi din Germania (getrankemarkt)

Asa arată un magazin de băuturi din Berlin.

Îţi iei un cărucior de la intrare şi te plimbi printre lăzi până găseşti ce vrei. Au apă, bere, suc, vin şi puţine tării. 40% din clienţi vin cu maşina, 30% cu bicicleta şi 30% pe jos. Astăzi cred că am nimerit cea mai mare aglomeraţie, 3 persoane înaintea mea la casă şi în jur de 10 în magazin.

Nu există camere de luat vederi decât la casă, au un birou unde aduci sticlele goale si iti dau niste bani pe ele, iar în weekend sau la sărbători fac grătar la uşă, în parcare. Vii, iei două lăzi de bere şi haleşti o friptură.

getranke-1 getranke-2 getranke-3

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. Haaa, reciclarea, am luat teapa la inceput pana sa ma prind. Vedeam eu ca ma taxeaza separat pe bon pentru pet-uri dar credeam ca o fi o masura eco; de-abia a 3-a oara m-am dus cu sticlele goale dupa mine si mi le-a scazut de pe bon. Si erau ceva banuti, ca o sticla de apa era 0.18 euro (mai ieftin ca in Romania!!) iar pet-ul atasat era 0.25 :D Magazinul era un discounter, Plus.

  00
 2. Au bere neagra buna macar?

  00
 3. Au bere neagră, albă, albastră, verde.. de care vrei tu.
  Se numeşte Getränkemarkt şi niciodată n-ai să te îngrămădeşti acolo cum o faci la Carrefour sau la Plus în România. La fel n-ai să te îngrămădeşti nici la restul supermarketurilor.
  Am fost la real acolo, am cumpărat un căruţ plin cu dulciuri înainte de plecare. N-a fost nevoie să stau la coadă, erau case libere în stânga şi în dreapta. De menţionat: ERA SÂMBĂTĂ ORA 17!

  00
 4. Frumos, nu ca la noi peste tot numai biciuscarii pline de betivani… Si prin real cand mai trec pe la raionul de bauturi alcoolice majoritatea care sunt pe acolo au fete de bautori inraiti :-S.

  00
 5. foarte tare, frate…
  preturi, ceva..?

  00
 6. Cu toate ca este axat doar pe bauturi, lume putina. In general ma asteptam ca la bauturi sa fie ceva aglomeratie:)

  00
 7. În Hoffmann unde am intrat eu mi s-au părut niţel mai scumpicele ca în supermarketul obişnuit.
  Apropos.. în Germania Cola 0,5= 0,80 – 1,00 + 25 cenţi pentru sticlă- ceva mai scump ca la noi. Mai bine că ne lăsăm de băuturi d-astea cancerigene şi înlocuim cu Nestea şi Pfanner( care-s mai ieftine ca la noi).

  00
 8. O harta cu neste BICIUSCARII???PLSSSSSSSSs

  00
 9. Hai intr-o biciuscarie ne strangem toti si mergem. Ce zici vrei ?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube