Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Sfinte Sisoe 🙂
  M-a binedispus, atat de inocent scris. Sa stii ca genul asta de femeie chiar asa gandeste si se comporta, cu sinceritate si fara rea intentie. Atat le duce neuronul si nu ai cum sa schimbi ceva.
  Asta este genul de pitipoanca inofensiva…

  00
 2. oricum femeia o sa o arda cu ala care are masina mai scumpa sau dak nu cu amandoi . nare nimik d pierdut 😀

  00
 3. Ea chiar crede ce-a scris acolo. Neuronul ei stingher se plimba printre farduri si parfumuri. Dar e haioasa. Cu aia 200 € de care pomeneai tu, sigur isi va cumpara o gentuza ieftina, si cateva farduri noi.

  00
 4. tu esti si gelos pe ea 😀

  00
 5. E prea mare diferenta dintre un comentariu pus pe alta pagina si textul scris in „blog” de aceeasi „fata”.

  site-ul pare facatura, „fetele” scriu texte ca si cum ar fi foarte superificiale, iar apoi isi comenteaza „una alteia” scrierile punand comentarii destul de complexe si cu o viziune matura asupra lucrurilor.

  „Naivitatea” este intentionata special pentru a crea controversa si a atrage linkuri(ca cel pus de zoso aici) si trafic. M-am distrat citind, dar din pacate nu este real, cine scrie acolo stie ca cititorul se asteapta la un stereotip si i-l ofera pe tava

  00
 6. NOU
  #6

  Citez dintr-un ilustru clasic in viata: „Oare cu cât le plătesc să îşi aşterne “gândurile”? Sa isi asterne? Sigur, Mister Grammar? Sigur stii sa vorbeste romaneste? :))) Nu cumva ai gresit, Domnule Perfectiune alias Zoso? Nu e cumva corecta forma „sa-si astearna”, domnule care dai altora sfaturi sa invete gramatica? Ru-si-ni-caaa!

  00
 7. Nu. Deci nu. OMG. 😐

  00
 8. cred ca mai bine te luai de liliana, 15 ani
  „Ieri a venit sa ma ia de la liceu cu Porschele. Sa fi vazut ce fete au facut colegele”.
  nu mi se pare real blogul acela colectiv si nici nu cred ca vreo fata/femeie normala gandeste asa (sper). probabil e scris tot de 1-2 persoane maxim.

  00
 9. draga de ea 🙂 a reusit cineva sa citeasca tot textu?

  00
 10. Maddy, ai fi surprinsa sa vezi cum asta este modul de gandire in 9 din 10 cazuri la fetele/femeile de pana in 25 de ani 🙂 La cele cu varsta mai mare, peste nivelul asta primar mai apare o pojghita de experienta de viata sa-i spunem care le impiedica sa se exprime atat de liber, desi tot asta gandesc.
  Nu cred ca articolul ala a fost scris la caterinca…

  00
 11. @Radu: la 25 au deja stiinta pulii si portofelului. le ginesc din ochi.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube