M3 Outlet n-a murit încă

La 130KM de Oradea se află localitatea Polgar. Am mai scris de outletul de acolo, pe care îl vizitez de fiecare dată când trec prin zonă, pentru că e mic şi la obiect. Mai scriu:

 • înarmaţi-vă cu multă răbdare. majoritatea angajaţilor sunt fete din sat, aşa că în afară de maghiară nu ştiu nimic. 1/10 şanse să ştie germană sau maghiară. “nem to dom” şi “card” e totul.
 • au dispărut nişte branduri mari, gen Tommy Hillfiger, şi sunt parcă un pic mai multe magazine goale. dar brandurile mari sunt acolo şi se găsesc lucruri mişto şi ieftine. marele avantaj faţă de Parndorf este că e mai înghesuit un pic, vezi repede ce ai de văzut şi te cari, e aceeaşi marfă, dar la Parndorf e pe 20 de rafturi, aici doar pe 10.
 • au site şi au şi versiune în română, atât cât se poate.
 • am mai mult de 10 tricouri de la Broadway Fashion luate de acolo. bumbac moale, calitate bună.
 • food-courtul e mic şi oferta e şi mai mică.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. Tommy HGillfiger şi alte branduri internaţionale găseşti în mall-ul Forum din Debrecen. În multe magazine mari preţurile sunt trecute şi-n lei sau euro. Totuşi nu înţeleg de ce aceleaşi magazine din Ro au preţuri niţel mai mari decât reprezentanţele din HU. La aceleaşi produse (am făcut o comparaţie cu Beshka, Pull&Bear şi Zara, recent deschise în Oradea). 🙂
  Au pus mai multe indicatoare cu outletul pe autostradă sau la ieşirea din Debrecen?

  00
 2. Merita mancat la restaurantul din parcul arheologic de vis-a-vis. Good food& good prices !:)

  00
 3. food-courtul la parndorf este la fel de mic. Are un Burger King, o pizzerie si alte jeguri.

  Nu ma incumat sa mananc la Burger King, iar pizzeria este aproape mereu goala, iar cand am mancat odata acolo mi-am dat seama de ce este goala.

  00
 4. Iarta-ma dar Parndorf e un cacat de mall in care nu gasesti mai nimic.

  Erau sute de musterii care se plimbau cu mainile goale prin niste magazine pline de pretentii si fara marfa. Si cu preturi de Baneasa.

  Daca asta de care zici tu e mai mic, cu atat mai bine. Da’ vreau sa zic ca am vazut preturi mai bune in centrul Parisului decat ce au astia la Parndorf. Oi fi nimerit eu prost…

  00
  • @zvoner: bre, oarecum ai dreptate. ca să ajung la preţuri trebuie să ajungem la niste chestii care ne plac. mi-am luat niste blugi de la pepe jeans cu 360 lei. mi s-au părut ok ca preţ, ca persoană care are probleme in a găsi chestii pe măsură.

   la ăsta micul am spart vreo 200€ pe tot felul de chestii mişto (gen tricouri ieftin, care merg purtate doi ani şi apoi aruncate) sau cămăşi care arată decent.

 5. Bine ca shtiu ungureshte ;))

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.