Lui Ninel Peia i-a pus cineva ceva în droguri

Deputat PSD, ales în 2012 în circumscripţia electorală nr.25 Iilfov, are 46 de ani și o căruță de terenuri și de firme. În calitatea de adult, politician, deputat, scrie pe blog:

Dragii mei, cu toţii vă aduceţi aminte de noaptea în care Piaţa Universităţii a fost ocupată de circa 30.000 de români care, sub emoţia creată de incendiul criminal (pentru că, fără doar şi poate, acolo a fost vorba despre o mână criminală şi nu un accident nenorocit) cereau, sufocaţi de lacrimi, schimbări majore în conducerea şi instituţiile Ţării.

Ei bine, dragi români, acolo, numai gestul unui om politic şi un noroc incredibil a făcut ca România să scape de un plan diabolic: spargerea Ţării în trei Republici. Planul, croit de minţi machiavelice (am ceva informaţii care spun că el a fost conceput în laboratoarele unei Universităţi de la Budapesta, ceea ce nu mai miră pe nici un român de bună credinţă), totul trebuia să plece de la această mare manifestaţie “civică şi spontană”. Nu neg buna credinţă a majorităţii celor prezenţi în Piaţă, ci spun că foarte mulţi au fost manipulaţi şi pregătiţi subliminal pentru un fel de revoluţie, sau mai bine zis o contra-revoluţie dacă stabilim că în ’89 a fost Revoluţie.

Pe scurt, în acea noapte, indivizi infiltraţi printre manifestanţi (s-au notat cazuri de cetăţeni germani, lucru nou pentru mişcările de stradă din România), bazându-se pe forţa degajată de peste 30.000 de oameni, urmăreau incendierea Ministerului de Interne, a Primăriei Sectorului 4, a Guvernului şi, mare atenţie, a Parlamentului României (păzit în aceea noapte de doar 9 jandarmi). Voi forţa un pic nota şi voi face o analogie cu incendierea Reichstagului de către Hitler, în 1933. Lăsând la o parte condiţiile istorice şi adaptându-ne motivelor zilei, distrugerea Parlamentului României este similar cu a pune capăt democraţiei în România. Istoria, cel mai bun profesor, a fost copiată de acest plan care, spre binele nostru, a eşuat. De aici încolo, disoluţia României nu mai era decât un joc de şah făcut, cică, cu masiv sprijin popular.

Repet, ţinta finală pentru acea noapte era Parlamentul României. Nici Jandarmeria nu ar fi putut face faţă celor peste 30.000 de oameni, iar nimeni nu ar fi scos Armata în strada, care oricum ar fi pactizat cu poporul din stradă. Practic, aveau o ţintă foarte uşoară. Infiltraţii, pregătiţi pentru astfel de acţiuni, ar fi dus la bun sfârşit primul pas al acestui diabolic plan cu maximum de succes.

Dar ce ar fi urmat după aceasta? Ei bine, aici intervin “prietenii noştri” care nu ne doresc nimic bine pe lume.

La Cluj, era şi încă este pregătit un “grup de intelectuali, politicieni şi oameni de afaceri” care ar fi dat, în aceeaşi noapte, cu mare sârg, o declaraţie de independenţă a Ardealului şi ar fi constituit imediat Grupul European din Transilvania. În fapt, un fel de Republica Transilvania, cu orientare maghiară, sub protectorat german şi garanţie rusă.

La Iaşi, se afla, şi încă există,un grup similar care ar fi declarat independenţa Moldovei, o Republică Moldova care ar fi urmat să se alipească, într-un an sau doi Basarabiei pentru a forma un stat captat 100% în sfera de influenţă a Moscovei.

Ţara Românească, lipsită de voinţă politică internă nu avea cum să se mai opună acestor mişcări “istorice” ar fi primit ajutor masiv american şi cu speranţa ca scutul de la Deveselu să fie funcţional şi foarte eficient. Bucureştii, cu Ţara ciumpăvită, rămâneau singurul stâlp democratic din fosta biată Românie!

Ei bine, demantelarea acestui scenariu monstruos a fost posibilă printr-un singur gest, un gest responsabil, care a înlăturat distrugerea Parlamentului şi dezmembrarea definitivă a Ţării. Dragi români, demisia lui Victor Ponta a fost acest gest care a dat peste cap întreaga şi veninoasa urzeală. Demisia lui Ponta a scăzut aproape instantaneu motivaţiile celor aflaţi în stradă şi aproape că a anihilat specularea ticăloasă a emoţiilor stârnite de incendiul de la clubul Colectiv. Astfel, din cei peste 30.000 de manifestanţi, doar cinci mii au fost cei care au mai demonstrat în faţa Parlamentului, fără tragerea de inimă de a vandaliza ceva.

Infiltraţii n-au avut de ales şi au plecat spre vizuinele lor.

Există un indiciu în toată aberația asta care denotă că a fost scrisă pentru un anume public. Faza cu Parlamentul păzit de 9 jandarmi. Serios că sunt dispus să cred tot ce aberează el aici, mai puțin faza aia. Nu zic că Casa Poporului e păzită și de altcineva decât de jandarmi, dar Casa Poporului e păzită și de altcineva decât de jandarmi. Dar Ninel, specialist în Mediu, nu a văzut asta.

Ninel Peia are informații despre compoturi. Nu comploturi, compoturi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

54 comentarii

 1. d’aia nu-i Caracal capitala tarii. Nu incap toti prostii din Bucuresti.

  00
 2. Nu stiu ce a luat, dar sigur a fost ceva de calitate

  00
 3. Mie imi place efemeride, cred ca o sa-mi placa si de asta.
  Mereu am avut o fascinatie pentru debilii mintali.

  Oricat de cacat ar fi o zi, sa asculti un nebun de genul asta parca te umple de fericire … ca totusi se poate si mai rau 😀

  00
 4. Un demnitar maidanez in Parlamentul Romaniei.

  00
 5. I-a mers bine lui ninel; da-i-ar ‘mnezau sanatati.

  00
 6. mda, asta bate orice scenariu de SF.
  Totuși, cretini ca ăsta trebuie luați la întrebări, pentru că afirmații de genul:
  „acolo (Colectiv) a fost vorba despre o mână criminală şi nu un accident nenorocit” venite din partea unuia care se semnează cu Deputat, nu sunt deloc acceptabile. La fel și cu restul inisinuărilor.

  00
 7. @Ninel: Bo$$, de unde ai marfa asta de o trasesi pe nas, mișto rău de tot. Nu ne vinzi și nouă un pont, ceva?

  00
 8. Un retard care face cu sârguinţă legi pt ţara asta!

  00
 9. serpilieni

  00
 10. Ninel in mm, daca aparea cineva cu o sticla incendiara era linsat de multime inaintea jandarmilor.

  00
 11. poate trolla.. :))

  00
 12. „Nici Jandarmeria nu ar fi putut face faţă celor peste 30.000 de oameni, iar nimeni nu ar fi scos Armata în strada, care oricum ar fi pactizat cu poporul din stradă.”

  Sa vina minerii, sa sparga miscarile fasciste si infiltrate.

  00
 13. Dupa cum sugerai tu acu vreo saptamana, asta ar trebui tinut vreo 2 saptamani sa declare in scris la politia fiecarui sectori si la fiecare din cele 7 servicii de informatii ceea ce stie el acolo. Dupa 2 saptamani chemat de la capat pentru „Clarificari”.
  Eventual bagat in programul de protectia martorilor pentru ca a dezvaluit „adevarul”. Cum in protectia martorilor nu ai voie sa iei legatura cu nimic din fosta viata, averea sa fie gestionata de niste politisti din cadrul directiei.

  00
 14. revolutia din 89 a fost dizolvata de demisia lui ponta? ponta e dr. who?
  ninel e dr. who? teleportarea exista si noi inca nu am aflat?
  pare inceputul unui sefe. bun, dar unde e continuarea?

  00
 15. El este deputat ia sotia sa castiga salariul minim pe economie lucrand in IT, conform declaratiei sale de avere.

  Oare-si permite sotia unui deputat sa ia o parte din salariu „in plic”?

  00
 16. omul n-a luat nimic. se adreseaza unui public care chiar crede tampeniile astea. si din pacate observ ca publicul asta tot creste in ultima vreme.

  ps: sunt absolut sigur ca el nu crede o iota din ce-a scris acolo.

  00
 17. cine emite niste idei de genul asta si detine atatea active da mult de gandit … cum le-a produs, oare cine trage atele la acest „Ninel” ?

  00
 18. Unde putem cere un control psihiatric pt acest deputat? A dovedit in scris ca are nevoie de ajutor specializat

  00
 19. Acesti oameni care ne conduc si sinapsele lor falfaietoare….

  Da’,daca respectabilul si patriotul nene deputat e ales si in 2016,cine merita un sejur la spitalul cu glumeti :alesul sau alegatorii?

  00
 20. You got me exact dupa al 2-lea cuvint: PSD. Pt ca tre’ sa fii imbecil sa te duci la PSD. A fi pesedist e mai rau decit gunoier/vidanjor/hingher. Macar aia fac o treaba cinstita, pesedistii nu.

  00
 21. După cum scrie și Mark Twain (cred că în „Aventurile lui Tom Sawyer”):
  „Delirium tremens poa’ să fie mișto”.

  00
 22. Postac Wars 😀

  00
 23. Ninel coaie, cum sa te cheme Ninel, e mai rau decat Flavian sau Flavius, sa-l scuip in gura pe Ninel.

  00
 24. Ce fumeaza asta? E trist ca oameni ca asta ajung parlamentari…

  00
 25. cred ca sunt doar 9 jandarmi, pe la intrari. in rest, SPPul se ocupa de paza.

  00
 26. un pic off topic: Care e chestia cu „jandarmeria nu face față”, ca am mai auzit-o? Nu au voie să pună tunul cu apă pe manifestanți, sau ce? Odată ce (o să) ai hainele ude până la piele, nu o sa știi cum să fugi mai repede acasă…

  00
 27. tipul nu delirează deloc. adică delirează, dar este foarte conștient de ce face, dacă îmi permiți formularea. trăim, totuși, într-o țară în care mămicile nu își vaccinează piticii. am dat un exemplu, dar sîntem o nație foarte predispusă la aberații. cu cît aberația este mai mare, cu atît este mai ușor de crezut și de răspîndit.

  00
 28. Textul asta e dovada ca cei din PSD nici acum nu a inteles de ce au iesit oamenii in strada si aleg sa vada sa transforme un sobolan sinistru intr-un mare erou national. Ponta a facut cateva lucruri bune, destul de multe rele, dar nu cred ca il ducea mintea sa faca el asta pentru tara.

  00
 29. Inglourious Basterds …cu Banica in locul lui Pin Pit, ofcors,,

  00
 30. I-o fi pus careva apă-n compot…

  00
 31. Are acolo si CV-ul! Ptiu drace, asta-i o minune de om. Studii peste studii. Unele suprapuse ca timp si durata. Unde-s facute nu ne dezvaluie. Ma mir cum de nu-i asta presedinte. Iar la avere, plm! Io am un rahat de firma si-mi tremura chilotii ca bag si io un bon de benzol in plus sa deduc ceva la TVA sa am cu ce trai iar asta, mititelu’ are fro 50 de Ha…! Lucrand la stat. Plm! Plm!

  00
 32. Ia uitati si ce pune nea castana asta la capitolul studii:
  02.-04.07.2009 – Conferinta de închidere a activitatii de implementere a proiectului de TWINNING RO/2006/IB/EN/08, implementarea si aplicarea acquis-ului de mediu cu accent pe zgomotul ambiental, faza II

  00
 33. Da, da, și e clar acum că tot ungurii au scos-o pe aia cu Puie Monta!

  00
 34. man nush despre ce scrie domnul asta dar tin minte cand a facut badea protestul ala in jurul palatului cotroceni cu aia de la antena in principiu zona era golita de jandarmi. erau cativa la intrarea palatului si atat. tin minte cum mosnegii aia dementii atacau tot ce percepeau ca e de partea lui Basescu fara sa le faca cineva ceva.

  00
 35. Se leagă ce zice nenea ninel mai ales ca Arhi vrea sa se facă ardelean.

  00
 36. Deci Monta ne-a salvat … Va dati seama, acum trebuia sa invat ungureste daca nu era marele patriot.

  00
 37. NOU
  #45

  Plm, sa-l întrebăm de unde cumpără.

  00
 38. Incheierea e impecabila:
  „organele de urmărire penală ar trebui să se autosesizeze din oficiu şi să declanşeze o cercetare în rem pentru Înaltă Trădare. Ei, şi atunci, eu cred că vor apare şi dovezile pe care îmi susţin cele de mai sus…”

  Droguri, dolari falși, mașini de scris automate…

  00
 39. genul de compot ce nu m-ar deranja. Parlamentul Romaniei in flacari si toti aia cate sute o fi prinsi inauntru.

  00
 40. ninel e specialist in informatii:)
  o fi asta in grupul de prietenie romania-ungaria, in CD.2011 – Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazu, Colegiul National de Informatii, specializarea Securitatea Nationala
  2009 – Academia De Politie Alexandru Ioan Cuza, Colegiul national de Afaceri Interne
  2009-2010 – Ministerul Afacerilor Externe, Institutul Diplomatic Român
  2008 – Academia Militara Carol I, Colegiul National de Aparare, Securitate Nationala si Internationala. Meserias emoticon smile mai are si pagina cu…ticalosii:) frumos din partea celui platit de ticalosi.http://www.ninelpeia.ro/ticalosii/

  00
 41. Dacă ar arde parlamentul(cu tot cu parlamentari de preferință), în secunda 2 s-ar declanșa cea mai mare și mai națională și mai multiculturală beție din toată istoria noastră.

  00
 42. PLM, a ieșit Ninel Peia din anonimat …
  https://imgur.com/k8Jo5Nd.png

  00
 43. cine plm e ninel peia?
  astia din parlament vad ca au nume pe alese, ca la militieni !

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube