Lucrezi la ANAF? Atenţie la X5uri!

nistorescuANAF i-a pus sechestru lui Cornel Nistorescu pe o casă, pentru o datorie de 100.000 euro. Aşadar, sfătuiesc pe toţi angajaţii ANAF să fie cu ochii in patru când trec strada, când circulă pe trotuar sau chiar când sunt in masină. Nea Cornel poate apărea din neant şi da cu BMWul peste voi. Nici la birou nu sunteţi in siguranţă. FUGITI!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. gog: mai ales!

  00
 2. Poate singurul loc in care ar fi in siguranta ar fi cladirile de birouri. Ca doar nu poate sa treaca Nistorescu prin toata cladirea, ba sa si urce la etaj :))

  00
 3. Chiar daca e pe celalalt sens de drum despartit de spatiu verde?

  00
 4. Se intampla s-o cunosc pe fata care era impreuna cu baiatul pe motocicleta, ma bate gandul s-o contactez si s-o intreb cum s-a terminat povestea (sau daca s-a terminat).

  00
 5. Și când mă gândesc că dinouzaurul ăsta de Nistorescu apare pe sticlă și vorbește despre moralitate, corectitudine, dreptate… etc. Cât de ignorant și de rupt de realitate să fii încât să nu realizezi că în urma unei fapte precum acel accident (în care a arătat cât de laș este) ai o credibilitate egală cu zero?! Ah, mi-am adus aminte și de înregistrarea cu acel redactor pe care l-a înjurat. Aș plăti o gașcă de majorete care să strige în fața casei bălosului: “Gimme an A! Gimme an N! Gimme an A! Gimme an F! Gooo ANAF!“

  00
 6. @Gerhald

  Ai fi surprins. Omul are BMW, deci nimic nu-i sta in cale. Nu in Romania.

  00
 7. Jurnalistul Cornel Nistorescu a fost trimis în judecată de procurori pentru vătămare corporală gravă din culpă în cazul accidentului rutier pe care l-a produs, în decembrie 2008, în centrul Capitalei. pay back !

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.