Liga sugativelor de fonduri

mediu

Afişul ăsta bântuie de ceva vreme prin Braşov, e cu Liviu Mihaiu, marele ecologist, care salvează Delta şi Dunărea. Curând şi limacşii şi păpădiile. Şi numai la TV, ca de obicei. Şi numai la derută, ca de obicei.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Nu ajunge daca se implica 3 oameni care la randul lor in media se dau mari ecologisti, ei nici deodorant nu consuma, iar acasa rup cu poluarea, cu incalzirea cu lemn, cu cacaturi de genul.

  Reclama apare des la televizor, dar o campanie, o fundatie nu schimba absolut nimic. De vina este mentalitatea proasta a romanului, a daca eu arunc pe jos, nu deranjeaza pe nimeni ca si Ion si Vasile au aruncat eu de ce plm sa nu arunc.

  In Elvetia, Suedia, nu exista fundatii, organizatii care sa le spuna, PASTRATI CURAT, nu frate acolo este curat ca intr-un spital din EU. Pentru ca oamenii sunt altii si gandesc altfel.

  De ce sa imi distrug eu tara ca aici locuiesc, aici sa imi fie bine. Pe romani ii doare in morcov.

  00
 2. Nu sunt numai in Brasov. Am vazut si in alt oras.

  00
 3. Campania asta ca și altele din trecut sunt frecție la picior de lemn dacă nu se începe cu educația în școli.

  Să scoată religia și să bage “egologia” și e gratis că nu trebuie nici manuale, nici hâtie, nu trebuie decât bun simț și un pic de bunăvoință.

  Dacă studiați puțin problema veți observa că țările ce învestesc masiv în educație sunt și primele la capitolul protecția mediului.

  Afișul l-am văzut și prin București pe la metrou, e derizoriu și nu îmi transmite mare lucru, cel mult numele lu’ tanti Țeposu se apropie de adevăr. :)

  00
 4. Si in Arad exista aceste afise in statiile de tramvai.

  00
 5. Si valcea e impanzita de asa ceva in statiile de autobuz

  00
 6. Al Gore anyone?! :))

  00
 7. Simona aia are un nume predestinat pentru activitatea pe care o intreprind ei “Ţeposu”! :))))))

  00
 8. Numai mediu nu “tipa” posterul ala.

  00
 9. Cel din stânga e din Cluj. Total incompetent.

  00
 10. care sugative domne’, ca trage UE de noi sa ne dea bani si noi nu stim sa-i luam. Cat despre ecologia romanului, numai de bine. Am fost cu masina prin cateva tari mai la vest de noi vara asta si nicaieri nu am vazut atatea pungi de plastic si PET-uri pe marginea drumului…

  00
 11. NOU
  #11

  Liviu Mihaiu, acest Al Cool al Romaniei…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.