Led Zeppelin Total Rock Review (2008)

La cativa ani, se mai gasesc niste oameni sa mai faca un documentar sau sa mai puna de o compilatie. Uuu, boxset cu toate albumele remasterizate! Uuu, inca un documentar inutil, in care aceiasi oameni vorbesc despre aceleasi lucruri, pe care le stie toata lumea si pe care aceiasi oameni le-au spus si in celealte documentare si interviuri! Daca ati vazut orice alt documentar despre trupa, cel din titlu e la fel si nu aduce absolut nimic nou.

O carte, in schimb… Zeppelin von Rock e subtirica, Hammer of the Gods e plina insa de fapte si de oameni. Bine, nu e video, e mai complicat cu cititul, dar e mult mai indicat decat un documentar steril.

Dupa ce o termin, urmeaza sa recitesc asta, o documentare aproape zilnica a celor 3 ani de faima a lui James Marshall Hendrix.

Luata de la Nemira acum cativa ani si imprumutata cativa ani pe la toti prietenii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

1 comentariu

  1. NOU
    #1

    E subtirel volumul despre Zeppelin si plin de lipsuri, asa e, dar a aparut in 1997, cind se faceau extrem de putine lucruri in directia asta in Romania. Nu e o scuza, dar parca lucrurile n-ar trebui scoase din context. Nu ca s-ar face acum mai multe, dar accesul la informatie e cu totul altul. Si ar trebui sa corectez si link-ul, pentru ca intre timp am facut niste modificari la site.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.