S-a lansat Bitdefender 2013

Dacă ați fost atenți la piața produselor de securitate software, ați văzut probabil că în ultima perioadă Bitdefender câștigă premiu după premiu și test după test. Cred că Bitdefender Antivirus a devenit deja cel mai premiat și aclamat produs software românesc din istorie și merită lăudați pentru asta.

Bitdefender 2013 (disponibil in 3 variante, Antivirus Plus 2013, Internet Security 2013 si Total Security 2013) nu mai e de acum câteva ediții în urmă un simplu software antivirus, pentru că și amenințările au evoluat. Nu mai avem doar viruși, avem spam, phishing, SEO spam, aplicații pe rețelele sociale care la un click greșit îți spamează toți prietenii.

Pentru toate acestea și mai ales pentru cei pasibili să le cadă victime altfel, Bitdefender Internet Security 2013 are Safepay, un modul care securizează tranzacțiile online, un modul antiphishing, care blochează accesul la site-uri suspecte, și un consilier pentru căutare, care te avertizează încă din rezultatele căutării să nu apeși aiurea. Plus Protecție în rețelele de socializare, care scanează link-urile primite de la prietenii de pe Facebook și Twitter și îți monitorizează setările de confidențialitate.

Fix ce aveau nevoie cei care până acum nu puteau fi lăsați singuri cu cardul în mână lângă laptop.

Total Security 2013 are în plus protecția Anti-theft, care îți permite să blochezi sau să ștergi de la distanță un laptop furat și un modul îmbunătățit Bitdefender Safebox – 2Gb de backup online pe care îi poți accesa de pe orice sistem de operare sau smartphone cu iOS/Android.

Cum ar zice tot americanul(și a zis-o, acordându-i eticheta Editor’s Choice pe PC Magazine), the best antivirus download.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Nu e prea stralucit.

  00
 2. Nu contest faptul ca nu face bine ceea ce ii pus sa faca, dar ma deranjeaza foarte tare faptul ca trebuie sa imi dublez capacitatea de procesare ca sa ruleze toate serviciile si protectiile cu care se lauda.

  00
 3. Hmm, sa fiu mai atent pe unde dau clickuri sau sa dau un porcoi de bani pe sistem mai performant pentru ca baietii astia nu realizeaza ca nu toata lumea are rachete de calculatoare?

  00
 4. Plus o chestie foarte neplacuta,vreau sa-l opresc,NU SE POATE ! Vreau sa instalez un program de care eu sunt absolut sigur ca nu are nici un virus,ca e absolut in regula,daca BD2013 zice ca nu e, pai nici nu poti instala programul ala.
  Alta chestie,an cumparat si instalat BD2012.Nu a mers,telefoane date la ei,solutii care de care mai fanteziste si mai ineficiente,care au culminat cu un tampit care a zis sa reinstalez sistemul de operare,adica tot ce am pe computer !!! Ma intreb la ce dau proba cand ii angajeaza,la cum se porneste si opreste un computer ?
  Intr-un tarziu (cam o luna) a dat Dzeu si am gasit o doamna care chiar se pricepea si a remediat.Dar a durat o luna pana am dat de dna respectiva !!!

  00
 5. S-a lansat BitDefender 2013 – Nobody (but zoso) gave a fuck

 6. presupun ca toti cei care ati comentat ati lansat pana acum produse mai bune, mai eficiente, ati obtinut mai multe premii internationale pentru munca voastra… sau ati descarcat de pe filelist un antivirus cu crack ?

  00
 7. Nici acum nu v-ati plictisit de eternul argument cretin „Daca nu-ti place, fa tu ceva mai bun.” ?

  00
 8. Eu la Bitdefender tot nu am reusit sa gasesc optiunea prin care el imi sterge automat fisiere pe care el le considera virusi, dar de fapt sunt crack-uri, heygen-uri si altele. Macar sa le puna in carantina, dar nu, el vrea sa le stearga.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.