Lansare iPhone 6s la Vodafone (p)

Aseară, în 15 magazine din București, Cluj, Timișoara, Ploiești, Craiova și Pitești românii s-au înghesuit să vadă, să pipăie și să cumpere noul iPhone 6S. Pentru mulți dintre ei, nu mai e doar un eveniment trendy, e un spectacol și o sărbătoare, pentru că oricâte telefoane bestiale ar lansa concurența, toată lumea se raportează la iPhone.

Începând din această seară, iPhone 6s și iPhone 6s Plus, cele mai așteptate terminale ale momentului, sunt disponibile în întreaga rețea de magazine Vodafone. Cele mai recente modele de iPhone pot fi folosite de utilizatori in cea mai rapida retea 4G, alaturi de  abonamentul RED 89, ce include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internationale, 400 minute roaming/luna si 1.5 GB/ luna trafic de date in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la filme si seriale prin HBO GO si muzica prin Zonga powered by Vodafone.

Recent, Vodafone Romania a fost desemnata drept reteaua care furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps, potrivit unui studiu extins, publicat in 24 septembrie 2015 de catre OpenSignal. Informatia din raport are ca sursa 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G, care au contribuit cu date in perioada iunie-august 2015. Pentru mai multe informatii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Pe cand si varianta cu Android?

  00
 2. Nu e cam scump abonamentul ala pentru Romania?

  00
  • 89 euro + TVA inseamna cam 500 RON. Poti sa platesti 500 RON cu card de credit, overdraft la cardul de salariu, credit de nevoi personale, cetelem, vivacredit, amanet, camatari. Telefonul sa sa produca, ca bani se fac rost. 🙂

   00
  • Nu e, dacă ai nevoie de serviciile din pachet, în principiu’ de net mult, net în roaming minute multe intl. si in roaming.

   Dacă tot ce vrei e iPhone moca pentru ca nu ai bani sa îl cumperi la pretul de “liber de rețea ” sau cu abonamentul de care ai nevoie, atunci da, e scump și abonamentul și telefonul.

   Nu știu dacă există oferte apropiate la concurența.

   00
  • la reteaua saracului vrobesti si te dai pe net nelimitat cu 3 euro

   00
  • Daca vrei mai ieftin apai atunci te sui in avion pana in UK, iti faci un cont bancar acolo, pui niste bani pe el, astepti vreo 2 luni si poti sa iti iei ce telefon vrei tu la oferte mai avantajoase decat in tara.

   Problema cu ofertele din tara e ca romanii sunt cam tepari de felul lor si companiile de telefonie romanesti prefera sa ii considera pe toti tepari din prima.

   00
 3. Corect. Dar rețeaua săracului nu sta asa bine la partea cu roaming și internet în roaming. Nemaivorbind de acoperirea proprie pentru internet. Despre asta vorbesc.

  00
  • Ai abonament la reteaua saracului? Sau ti-a zis tie matusa lu’ varu lu’ un vecin?

   00
  • Catakinx, la capitolul roaming sta muult mai bine decat Vodafone si la ce tarife au, scoti numai din telefonie banii de concediu…
   Dar na, unii prefera un abonament de 500/luna ca e cool.
   Vodafone incaseaza banii si astora, fara discriminari legate de IQ.

   00
 4. 89 x 24 = 2136 :))))))

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Top articole

7 zile