Lacrimogenul domn Chirieac

…şi-a dat demisia.

E uimitor cum oamenii ăştia nu au pic de bun simţ şi mint cu atâta neruşinare.

Vai de mine, informarea publicului cu privire la afacerile din spatele ziarului sunt un atac la ziar şpatron! E un pic hilar, din moment ce EVZ are tiraj de două ori cât Gândul, interesul lor să atace un ziar aflat în spatele lor (şi cu slabe şanse să îi ajungă) e egal cu zero.

Nu, dragă domnule Chirieac, matale ai luat-o pe coajă pentru că dacă te supăra cineva în afaceri, îl dădeai la ziar, într-o modă încetăţenită de ceva vreme în presa românească.

La fel Dan Diaconescu o lua pe coaja pentru ca la Tele 7 avea curajul sa difuzeze lucruri mai putin comode. La fel o lua si Ciripoi, pentru santaje. La fel a luat-o si stimabilul dvs. coleg Cristian Tudor Popescu (am văzut azi un BMW cu B-xx-CTP, o fi al lui?) pentru că îi mânca pâinea lui Vîntu.

E îngrozitoare presa asta liberă, nu?

No honor among thieves!

jurnalism online, mizerii, ziare, educatie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. Mai ingrozitor esti tu care nu esti foarte diferit de presa. Revino-ti !!!

  00
 2. Superficial articol. Foarte superficial. Penibil de superficial. Iar ideea aia cum ca EvZ ar ataca Gandul pt „un loc mai bun in BRAT” e pur si simplu penibila. Daca intr-adevar a fost un „atac” (adica un articol scris cu un alt scop decat acela de a fi o bomba de presa) sigur nu a fost un atac pentru tiraj, cantitativ.

  00
 3. Presa-i cel mai bun rău posibil. Aşa cum e, cum nu e, oamenii nu au aer fără ea.

  00
 4. Chirieac & CTP = doua monumente de ipocrizie. CTP pretinde ca n-a avut habar de afacerile lui Chirieac, tot asa cum nu s-a intrebat nici de unde a avut bani Dumitru Tinu ca sa cumpere majoritatea actiunilor de la Adevarul. Heh, fler de reporter incepator. Daca ar avea un dram de demnitate, si CTP ar trebui sa demisioneze de la Gandul. Si, evident, de la CRP.

  00
 5. In primul rand EvZ si Gandul nu au acelasi target. EvZ nu o duce prea bine dpdv financiar si se indreapta spre tabloid. Ca sa intelegi frustrarea unor ziarizi de la EvZ despre vremurile ce vor urma.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube