Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. E si asta un mare chin cind te duci la un concert si in majoritatea cazurilor cu rezultate submediocre dar iti faci „damblaua”. :)

  00
 2. Daca nu are si el un SE cu 12 megapixeli sau iPhone care e solutia pentru tot, de la criza economica pana la cancer…

  00
 3. Si aia cu masina e adevarata. Cred ca majoritatea cand isi fac cont de Facebook, cauta mai intai poze cu masina si apoi cu ei :)

  00
 4. in ceea ce priveste filmatul/pozatul de spectacole…personal nu sunt de acord cu aceasta practica (este tot un fel de piraterie…mai ales la unii artisti din romania care chiar se chinuie sa castige o „paine’) dar ma bucur de rezultatul ei (adica ma uit la aceste clipuri :D )

  off topic: observ ca este…sa-mi aleg cuvintele bine…o antipatie pe acest blog vis-a-vis de iPhone :D

  00
 5. @Darth Glacious: Ifonu e solutia pentru tot. Nici mancare nu iti mai trebuie. Si SE-ul ala de xy megapixeli face toti banii. Ei sunt destepti, au tehnologia la picioare nu ca noi astia prostii care dam cateva mii de lei pe un DSLR.
  On-Topic: As mai adauga: sa nu-ti faci poze la teancul de bani rezultat in urma imprumutului, sa nu-ti faci poze in care sa apari vorbind la 5 telefoane simultan, etc, etc…

  00
 6. sa vezi ce najpa este cand te duci la restaurant si tre sa pozeze fiecare oscior ca sa-l pui pe blog !!! :P :lol:

  00
 7. da, aiurea. ma enerveaza si sa caut un live pe youtube si sa gasesc numai d`astea.

  fac si eu poze cu aparate proaste la concerte, dar undeva la 5-10 poze doar asa de pamplezir sa imi aduc aminte ca am fost acolo cand rasfoiesc albumele de poze. Astia care in loc sa se bucure de spectacol stau cu telefoanele in aer sunt dusi rau.

  00
 8. misto e cand se apuca astia sa filmeze slujba de inviere, la biserica :mrgreen:

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube