Kondiment fac în continuare bani

Au lansat liberalii1.ro, o chestie gen inpolitics.ro personalizată pentru membrii Partidului Liberal. Le prezic un succes monstruos, cam cum a avut inpolitics.

Şi ceva de culoare:

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

17 comentarii

 1. ahahaha sunt pe jos … Radu Mazare :)) … OMFG

  00
 2. Amestecul acela de culori stridente mi-a violat, la propriu, retina. =)) Nu-l recomand! Chiar ar trebui intrezis epilepticilor. 😉

  00
 3. Ok, site-ul ca site-ul, optimizarea ca optimizarea, proprietarii ca proprietarii, dar cine naiba alege numele de domenii?

  00
 4. NOU
  #4

  Deci Mazăre e prin PSD incognito? 🙂

  00
 5. radu mazare hahaha….

  00
 6. Not Found
  The requested URL /storage/ was not found on this server.
  Apache/2.2.6 (Fedora) Server at storage.radumazare.ro Port 80

  00
 7. Sau Republika Interactive?

  00
 8. Nu aveti impresia ca profilul minipersoanei din dreptul butonului 1 “iti creezi cont” (stanga sus) ar semana cu Mona Musca?

  In rest de acord cu Robintel.

  00
 9. Eu le vad in clar si pe site, probabil se va repara.
  liberalii1.ro/Profil/cristian_nicolaescu.html
  Un hacker nu vad cum ar avea vreun avantaj din asta.
  Un spammer da 🙂

  00
 10. O singura “mica” problema tehnica: la orice apel de forma

  se vad in clar date gen nume, telefon, email.

  Daca inlocuiesti 210 cu orice numar obtii un profil… bucuria oricarui hacker/spamer…

  Nu cred ca cei care s-au inregistrat au vrut sa furnizeze date asa sensibil la “liber”… poate gasesc oamenii de la republika o metoda mai putin puerila de a proteja datele de orice scraper.

  00
 11. Saracu Mazare >:)

  00
 12. Proprietarii http://www.liberalii1.ro nu vor transmite niciun fel de date catre terti decat in conditiile prevazute de legea romana si numai dupa notificarea ta explicita si directa.

  Asta e in pagina cu politica de confidentialitate.
  IMHO este incalcata legea 677/2002.

  00
 13. Site-ul este dezvoltat de Republika anul trecut ,client-ul a fost PNL si agentia care se ocupa de cont in speta Kondiment. A fost lansat prin ianuarie,deci e un proiect vechi… insa @zoso stim foarte bine amandoi de ce si in ce context ai primit comanda ca sa scrii articolul asta astazi, as putea sa intru in detalii dar eu nu fac chestii de genul asta.

  Legat de “problema” cu datele din profile,daca va duceti on mouse over pe pozele din homepage sau va duceti la membrii peste nume o sa vedeti ca exista un bouble care apare la fiecare membru si care afiseaza prin ajax o parte din datele publice de profil returnate de requestul pe care l-ati “descoperit” voi..deci vorbim de date publice si vb de o functionalitate ceruta de client si care mai este si vizibila pe site mai mult iti si sare in ochii …deci nu e o “problema”

  00
 14. bai zoso tu esti chiar m*uist cum iti permiti sa te iei de el, LA COMANDA….ce naibi…ce naibiii…

  pt. justinkadima – fail ba, FAIL

  00
 15. Comentariul meu anterior contine o afirmatie care poate fi considerata tendentioasa care oarecum vine in antiteza cu ceea ce mi-am propus eu de la mine si anume sa incerc sa evit astfel de lucruri. Si daca vreau sa le evit in mod sigur nici nu vreau sa le startez, ca urmare imi retrag afirmatia in cauza.

  00
 16. Ca dezvoltatori ai proiectului, apreciem orice feedback din partea voastra venit pe mailul office at republika.ro ,garantat in cazul in care este pertinent vom tine cont de el .Multumesc!

  00
 17. astia n-au facut si nu vor face vreodata design.
  :))

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube