Justiţiarii Netului (sau cum am furat fără să ştiu)

Un alin scrie ca l-am furat pe Liviu. Un Patrick scrie ca l-am furat pe Liviu. Mă distrează că a aşteptat 4 zile între comentarii. Adică a analizat el situaţia patru zile şi după aia s-a gândit sa bage un comentariu si la el, ca poate cine stie, scrie el un articol cum ca l-am furat şi aşa începe al treilea război mondial.

Pentru idioţii care mai au puseuri din astea, există două metode de a afla ora la care au fost scrise articolele. Amândouă pot fi măgărite cu dat ceasul înapoi pe server (cum făceau nişte bloggeri-ziarişti acum vreo 3 ani ca să dea primii ştirea), dar merg ca varianta de lucru.

 1. în google reader, mergi la browse for stuff, search, şi acolo cauţi titlul blogului. după ce ai gasit titlul, dai click pe el şi îţi va afişa ultimele zeci de articole. te duci cu mausul pe titlul articolului şi acolo vezi data la care a fost publicat şi data la care a fost extras de google. faci la fel cu celălalt articol, vezi care cum a publicat, eventual laşi şi un comentariu să te asiguri că ora blogului e corectă şi abia apoi deschizi gura, ca să nu te faci de râs.

 2. salvezi feedul în format html şi te uiţi prin el, că lângă fiecare titlu e şi ora la care a fost publicat. vezi că e într-un format ciudat, e posibil să te păcălească fusul orar. nu te da bătut! sigur descoperi tu ceva. dacă nu asta, cine ştie peste ce spam sau pr0n dai. nu te de bătut!

Îmi plac oamenii care dau pe afară de deşteptăciune. Dau pe afară pentru că prostia e mare şi deşteptăciunea nu mai are loc. Alin şi Patrick, vedeţi că i-am furat lui Liviu şi articolul cu The Joneses. Repede, la condicuţă!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

 1. rahatelul ala se baga in seama peste tot, poate poate il vede si pe el cineva.

  00
 2. Asa e.
  Arhi, de ce imi intra in ArhiShop cand vreau sa iti citesc blogu ?

  00
 3. tipul din umbra, e posibil sa iti fie banat IP-ul. daca imi dai IP-ul de pe care comentezi pe mail, se rezolva

  00
 4. NOU
  #4

  Articolul cu The Joneses era despre filme. Pe filme, za most important local entertainment website este… stii tu cine. De acolo ti se trage. Ce sa-ti fac daca ai critikt-o ?

  00
 5. Ce sa-i faci mai zoso, aparent te-ai latit rau in spate, nu mai au astia loc de tine…dau si ei din coate sa-si faca loc. Ai si tu grija pe unde calci ca astia-s fragili si maine-poimaine te pomenesti ca te musca unul de carici.

  00
 6. Noutăţi de pe litoralul rromânesc:

  00
 7. Nu stiu daca o fi acelasi idiot, dar a comentat unul si la mine cu ,,carbonare..aceeasi “stire” in aceeasi zi pe blogul lui zoso dar cu alte cuvinte. cum ti se pare?”.

  Cred ca ma acuza de plagiat. Sau pe tine, ca eu scrisesem inainte sa apara la tine. Ca sa vezi la ce. Tu ai pus filmuletul ala cu sinistratii care devastau, eu am scris o opinie la misto despre sinistratii care devastau. Nu stiu cum putea fi, dar in opinia lui daca subiectul e comun, e plagiat. A dat-o cineva, nu mai are voie nimeni. E plina blogosfera de idioti din astia.

  00
 8. recunoaste ca pe tine te-a pus orlando sa scrii despre subiectul de pe pro. :)

  00
 9. Sa-i mananci lui Patrick ce are intre picioare

  00
 10. Vedeţi de ce nu ar fi bine să se dea arme la români? E plin de justiţiari în ţara asta. Acolo unde nu-i cazul, că unde chiar ar fi puţină nevoie de aşa ceva nu se bagă nimeni.

  00
 11. Am citit articolul acela la Liviu, dupa ce l-am citit la tine. M-am gandit ca s-a inspirat, ceea ce n-ar fi rau. Oricum, chiar nu e motiv de cearta.

  00
 12. @Radu Boncea
  ai dreptate, zoso daca vrea poate sa inchida internetul mai ceva ca chuck norris… nu mai ai loc de el :))

  chiar propun ceva de genul „zoso facts” :

  zoso nu apasa pe taste ca sa scrie ci tastele vin spre degetele lui!

  zoso n-are nevoie de internet ci internetul are nevoie de el

  nu-l cauta pe zoso pe goole, te cauta el pe tine

  :) @zoso no offense

  00
 13. @badday Ultima cu google si zoso este chiar tare

  00
 14. Vandutule. Cum te simti ranit in ureche?

  00
 15. @gigi: curajosii anonimi sunt cei mai tari. mars inapoi in ma-ta aia proasta!

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile