Jurnalul Naţional se închide pe print

Există 99% şanse ca, de la 1 ianuarie 2012, “Jurnalul National” să rămână doar pe online. Ceea ce e ciudat, că eu îl vedeam ca supravieţuitor al crizei, alături de “România Liberă”, mai ales după cum se băteau cu pumnul în piept la fiecare cifră BRAT cei 12 redactori şefi.

Se pare că cele 48.000 exemplare vândute zilnic nu sunt îndeajuns pentru a susţine gazeta, deşi salariile s-au redus de câteva ori în ultimii ani, iar oamenii s-au mai împuţinat.

Ce urmează oare în trustul Intact după închiderea Săptămânii Financiare? Să se închidă Antena2? Să mai dea o tură de oameni afară de la GSP?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

 1. E o idee buna sa mai dea afara din cei de la GSP. Unele articole nu au nicio legatura cu sportul si m-au tampit bannerele lor publicitare.

  00
 2. abia astept sa dispara de pe sticla antena3 si sa ramana doar varianta print

  00
 3. Antena2 este la RCS?

  00
 4. Am zis eu, ziarele pe hârtie vor ajunge un lux, de citit alături de un coniac de 12 ani și un trabuc. Bine, asta presupunând că vom avea ce să citim în ele.

  00
 5. Chiar nu conteaza ce va mai scrie in ziarele alea. Ce, ai impresia ca toti cei care beau un coniac de 12 ani si fumeaza un trabuc fin inteleg ceva din ele?

  00
 6. La multi ani 2012 !

  00
 7. Da exista sanse 5 % sa se inchida printul .

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube