Șoc! Jurnaliștii de la SpotMedia și ProTV sunt idioți!

În loc să muncesc, citeam știrile. Dau de o fază cu viitoarea autostradă și cum locuitorii din Hărman se plâng. Hărman? Hmmm….

Mă pun și citesc și realizez că jurnalistul de la Spotmedia.ro a pus titlul cu Hărman pentru că nu l-a dus capul să înțeleagă că e vorba de satul Podul Olt din comuna Hărman. Probabil nu știe că o comună are mai multe sate…

După care mi-am adus aminte că și ProTV îi tot dădeau langa la știre cu Podul Oltului, când numele satului e Podu Olt.

Întrebare ajutătoare: dacă nu sunt în stare să rețină și să redea corect numele unui sat, cum stau cu restul?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

 1. Se știe că prostv sunt cei mai prosti nu degeaba au lansat și promovat toate panaramele: Olivia Steer, Dana Budeanu,Tudor Chirilă, mugur Mihăescu…pe lângă programe gen Las fierbinți pt analfabeți nefuncționali.

  00
 2. Sa bagam niste clasice: „judetul Timisoara”
  „Judetul Caransebes”.
  Mai ziceti, ca eu nu mai am rabdare 😅

  00
 3. Au noroc cu faptul că respiratul e un proces parțial autonom, altfel ar muri sufocați. :D

  00
 4. Eu am început sa ignor știrile cu și despre autostrăzi de foarte mulți ani încoace.

  00
  • mai sunt alea cu cercetatorii lu peste care au scos descoperit o baterie care tine doua luni si se incarca in 5 minute. de vreo 10 ani ies cam 2-3 stiri din astea pe saptamana.

   00
 5. Ce pretenții să mai am la pronunția numelor localităților? Am auzit Boița în loc de Boița, Săliște în loc de Săliște, Veștem în loc de Veștem…

  00
  • Tu locuind in fiecare din satele enumerate si stiind evident ca toti care citim in limba romana vom intelege pe ce se pune accentul in denumire.

   00
 6. @Zoso: am si eu una, pe primarul din Iasi il cheama Chirica, dar aici pe blog tot ii zici Chirică. Intra in aceeasi categorie?

  00
 7. NIMBY.

  „Să meargă pe deal, acolo să meargă unde nu afectează”. „acolo” fiind zonă protejată Bodoc – Baraolt.

  Înțeleg că nu e plăcut, dar locuitorii din Podu Olt să zică mersi, că puteau păți precum cei din Bogata, Mureș.

  00
  • Oamenii din Podu Olt sunt pe cale sa pateasca exact ca in Bogata ba chiar mai mai rau ca nu-i vorba doar de o demolare sau doua (sa ma scuze cei din Bogata dar pe harta apare un numar limitat de case demolate) ci de vreo 50 de proprietati afectate si expropriate direct urmate de celelalte beneficii ale autostrazii (zgomot, poluare) pe langa impactul zilnic de a avea satul sectionat in doua de o sosea izolata

   00
  • Păi, din câte văd, traseul A13 nu culcă nicio casă din Podu Olt.

   00
  • Eh, secționat in doua cum se plâng ei e un pic înșelător, ai crede că taie satul în jumătate. De fapt sunt 50 de case, construite aiurea în tramvai care pe unde la o distanță considerabilă de vatra satului. Că e terenul mai ieftin (decât în Podu Olt tradițional, care nu e Cluj 2.0). Că ne place natura (pe care o invadăm cu nesimțire). Că nu vrem să ne amestecăm cu țăranii (de care ne plângem acum că suntem izolați). Cu pretenții bineînțeles ca primăria să le facă drum de 1 km și să le tragă și apă, gaz, curent, și canalizare (unele nefiind în atribuțiile primăriei) pentru 1-2 case cate sunt acolo, deci vreo 50 de km pentru 50 de case, cu toate costurile aferente „că plătim taxe!!!” – aiurea, plătesc la Brașov de unde s-au mutat că vor să își păstreze buletinul de oraș majoritatea – și oricum nu acoperă impozitul ăla de 150 de lei nici într-o mie de ani ce cheltuieli presupune.
   Sincer, nu am mare simpatie pentru ăia. E tembelismul românesc în acțiune. La 50% din populație locuind în mediul rural și ținând cont de limitările naturale (munți/dealuri, teren cu risc de alunecare, rezervații) chiar nu ai cum să construiești respectând toate pretențiile de gen zero exproprieri, distanță de 200 de metri de prima casă considerata insuficientă, nici o separare a terenurilor agricole, nici un deranj la toți bezmeticii care și-au făcut case pe o raza de 5 km fata de nucleul compact al satului care altfel nu are mai mult de 1 km de la un cap la altul.

   00
  • M-am speriat ca o sa vina Snoop Dogg in vizita si la Produ Olt…

   00
 8. Oare locuitorii din Hărman se invecineaza cu cei din Kărdon?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube