jurnalism online – avem aşa ceva?

Nu sunt singurul care remarca lipsa unei oareşce continuităţi serioase în domeniul jurnalismului online în România.
Practic, există foarte puţine surse realtime de ştiri.
În ordinea promptitudinii, avem situl Realitatea TV, care este, fără îndoială, cel mai bine întreţinut site românesc de ştiri, cu updateuri la oră sau foarte des. Pe locul 2, situl Mediafax, problema este că, fără cont, nu sunt accesibile decât titlurile. Pe locul 3, la mare, mare distanţă, este hotnews.ro. 90% din conţinutul lor nu este al lor, iar cele 3 ştiricele pe zi produse de ei sunt de cele mai multe ori inexacte sau prost scrise. Pe 4 ar fi siturile ziarelor, dar cum ele se înnoiesc o dată pe zi, nu prea reprezintă online media, in sensul pe care il discutam aici.
Aştept şi eu, ca şi subiectiv, apariţia unui site care să afişeze cât mai repde posibil, ştiri româneşti.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Pai nu ie ? Pune mana si fa. Eu am pana acum 2 proiecte pe care tot le aman si parca vad ca sar altzii si le fac inaintea mea.

  In alta ordine de idei … code required ??? Ai avut probleme ?

  00
 2. gandul.info ?
  ziua ?

  00
 3. gsp.ro mi se pare de departe cel mai bine actualizat. hotnews nu e atat de departe pe cat crezi, e cu mult peste mediafax de exemplu – mai degraba ai tu ceva impotriva lor, modelul hotnews e legit si binemersi si il gasesc chiar unul dintre cele mai interesante proiecte de pe netul romanesc.

  00
 4. incearca bbc.ro
  nu-s realtime dar macar continutul e original.

  00
 5. Nu inteleg de ce nu va apucati voi sa il “produceti”. Nu de alta dar cred ca daca nu o faceti mai avem de asteptat :))

  00
 6. sf, ziarele updateaza situl 1 data pe zi.
  mikutzu, da, spam la greu
  dragos, am omis ziarele specializate pentru ca nu sunt generaliste. da, hotnews e un model legit pana cand o sa zica cineva “ia gata bah, ca vrem sa bagam publicitate pe situl nostru”. si atunci se duce toata legimitatea lor. nu am nimic cu ei, dar au atitudini de kkt in anumite momente.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.