jurnalism iresponsabil sau…

…imbecili în funcţii? hai să panicăm lumea…

O epidemie exinsa la nivel mondial (pandemie) ar putea imbolnavi pana la 50% din poplatia Romaniei si ar omori peste 50.000 de romani, conform celui mai pesimist scenariu realizat de specialistii in virusologie.

link
îmi e lene să citesc tot articolul, probabil pe undeva vor spune că şansele sunt mici şi că e posibil mai degrabă să moară doar 2-3 mătuşi de-ale lui Năstase şi nişte copii în tomberoanele de lângă spitale.
is a good day to be alive!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. Ce tot ma freaca astia cu gripa lor aviara daca e sa dai coltu il dai, pentru cei care s-au uitat la stiri si ati vazut cazul de la BCR Iasi cu angajatul care a alunecat pe gresie, a trecut printr-un geam si a ramas aproape fara cap, ala e un motiv de neliniste vorba aia “Cand e sa dai coltu te ia draq si din usa bisericii”

  00
 2. In Romania e mai mare posibilitatea sa moara 50.000 de oameni de foame ( a se citi “sa traiti bineeee!”)decat sa se imbolnaveasca 5 de gripa aviara! So, sit down, relax and eat chicken (don’t vorry, there’s nu Sugar!) . :lol:

  00
 3. Gripa aviara a ajuns problema de securitate nationala, atat la noi cat si in UE. Problema se ridica din gradul de mortalitate al virusului H5N1. Daca la gripa umana, mortalitatea este pe la 1-2%, gripa aviara are o mortalitate de cam 40-50%, ceea ce corelata cu rezistenta si posibilitatea de transmitere, e imens.
  Pe ei nu ii intereseaza panica, ci pur si simplu vor sa atentioneze lumea ca esteo situatie grava, sa nu o ia in ras ca turcii. :(

  00
 4. Lasa mah ca au mai murit si altii si n-au patit nimic..

  00
 5. rofl true true :-D

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.