Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. Eu sunt curioasa daca aia cu “spor de xerox” foloseau fotocopiatoare Xerox sau alt brand. :D

  00
 2. Bai, nu se poate. Ce companie il plateste pe cap-patrat ala cu 5000 pe luna daca ala nu e in stare sa aiba grija de proprii lui bani. Credeam ca nu exista culmea prostiei.
  Pe bune, nu imi revin. Exista o companie care il plateste pe nenea asta cu o suma enorma de bani pentru toti muritorii de rand si de aici si din vest si el e atat de neted pe creier incat sa dea 4300 rata din 5000.
  Nu mai are rost sa ma mir ca grecu, ca exista persoane care nu si-au invatat lectia si ca traiesc un stil de viata mult peste ce isi pot permite. Astia vor mai fi. Dar compania ?!?!

  00
 3. ..tre sa recunosc ca unele femei sunt mult prea idioate..dar si barbatu’ de langa nu e mai departe daca le accepta asemenea capricii…
  ..iar de acele sporuri ce pot zice…cand am nevoie de un fuctionar public ma innarmez cu o gramada de rabdare ca sa le suport ifosele..

  00
 4. Ba, voi comentati degeaba despre nenea ala cu 5000 de euro. Parca nu stiti cum mere combinatia cu oamenii astia. Se cupleaza cu o fata si daca stau mai mult de o luna cu ea, is gata super indragostiti si nu mai ies cu nime, adica nici un prieten, si cand incep sa iasa in oras cu fostiii prieteni, el nu bea niciodata si ei nui convine niciodata nimic, si nici un loc in care beau un suc.
  Normal ca apoi ajung sa se cassatoreasca, ca deh, treburile merg ca unse si nu sunt certuri… si intr-un final se ajunge la ce zicea grecul in articol.
  Deci nu mai comentati.

  00
 5. Hai ca se termina criza ….incepe razboiul

  00
 6. @poolamea – Am vazut si eu filmul ala cu indragostitii. :-)))))))))))) Chiar ca-i asa cum scrii. :-D

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.