Jos pălăria pentru subtilitate, Tolontan!

Ceva de seară, de savurat cu un vin de masă:

Așa se explică faptul că, pentru a-i fi acceptată eliberarea condiționată de azi, Gigi Becali a plătit integral prejudiciul de aproximativ 3 milioane de euro în dosarul schimbului de terenuri. La fel a procedat George Copos, în cazul Loteria I, unde a achitat 1 milion de euro înainte de a cere o eliberare care nu i-a fost încă acordată. Sau Irina Socol de la Siveco, care nici n-a fost judecată și a achitat deja prejudiciul de peste 7 milioane de euro, pentru a beneficia de o reducere a pedepsei.

Mai mulți dintre condamnații din ultima vreme au peste 60 de ani. Ei nu pot beneficia de reducerea la jumătate a pedepsei decît dacă prejudiciul va fi recuperat. Nici limita de vîrstă, nici cărțile scrise și nici alte deduceri din pedeapsă nu acționează dacă pagubele nu sînt stinse.

În cazul lui Ioan Becali, 62 de ani și 6 ani și patru luni de închisoare, prejudiciul este de 10 milioane de dolari. Dar există și sume mult mai mari, cum ar fi cele 60 de milioane de euro în lotul ICA, unde este cuprins Dan Voiculescu, 67 de ani și 10 ani de închisoare. (sursa)(via)

Un fel de “lătrăilor de la A3, ciocul mai mic, să plătească șefu’ paguba și apoi sperați la o eliberare, până atunci nici CEDO, nici nimeni nu are ce-i face”.

Și să plătească cu bani din aceeași sursă cu care refinanța GSP când mai voia să aducă niște bani în țară, dacă tot vrem să fim amuzanți până la capăt. Oare asta intră la spălare de bani, domnu’ Tolontan? Ah, am uitat, dacă te prefaci că nu știi despre ce e vorba, se pune că ești curat bec.

fun-a3-gunoi

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. NOU
  #1

  si uite asa de obtin bani la buget. nu prin marirea taxelor sau amenzi aberante ptr micii comercianti, ci prin recuperarea datoriilor de la marii hoti.

  00
  • Da, asa se aduna bani la buget.
   Urmatoarul lucru care ar trebui pus la punct ar fi modul in care se cheltuiesc acei bani de la buget. Cand se fac investitii fara rost sau cand nu se fac deloc cu toate ca sunt bani cei responsabili ar trebui trasi la raspundere. Sa se termine cu centrele SPA si salile de sport in satele unde sunt 10 copii iar singurii turisti apar odata la 4 ani in ziua alegerilor. Cine cheltuie in asa fel banii trebuie demis imediat fara dreptul de a mai fi angajat la stat si niciodata in viata lui.

   00
  • ANAF. Acest Robin Hood inversat, adunand de la hotii cei mici pentru hotii cei mari!

   00
  • sa-i arda pe toti cei care fenteaza legea
   mici sau mari nu conteaza, cine incalca legea sa-l arda rau de tot

   voiculescu oricat ar fi furat tot l-a lovit bine dna-ul de data asta
   puscaria ca puscarie, pentru ei e un fel de pensiune
   dar sa-ti ia statul 60 de milioane din ceea ce ai ciordit o viata, trebuie sa fie cu adevarat dureros

   partea amuzanta ar fi ca la vanzarea imobilelor statul sa primeasca un pret subevaluat :)))) (deh, piata imobiliara e varza si nu se intrevede un viitor roz)
   astfel ca dupa ce ii vinde toate cladirile pe care s-a pus sechestru sa nu recupereze decat jumate din prejudiciu
   iar apoi sa-i mai confiste si alte bunuri
   ar fi genial ca in loc de 60 milioane, sa-i confiste in mod real vreo 80-100 milioane

   el oricum nu poate scoate banii din banci sa plateasca cu numerar, asta pentru ca oficial nu are bani.

   00
  • De acord dar tot se aplica selectiv. Vezi datoria stersa de la Rompetrol doar vreo 500M sau aia 100+M de la Lukoil; n-ar fi stricat 600+M la buget dar e greu cand ai specimenul plagiator Ponta PM.

   00
  • Banii sunt adusi la buget de fostii hoti pentru ca actualii hoti (care btw nu au culoare politica) sa aiva ce fura.

   00
 2. Chiar si asa, or sa se gaseasca destui care sa conteste in continuare tot ceea ce face justitia si/sau ANAF si sa-i planga pe buticarii ce fac peste 16 miliarde de euro evaziune an de an ca sunt persecutati si ca de la aia mari nu se recupereaza niciodata nimic…

  00
 3. foarte tare poza.. cât despre cei trei lătrăi de la A3, să le dau la b**

  00
 4. O imagine care face cat 10.000 de cuvinte.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube