Jack Daniels, Absolut, Finlandia, Groupama

– exista sponsori care dau bani, dar numai daca le intorci inapoi jumate din suma ca spaga. E vorba de nume mari aici. Ma risc mult cand spun asta, cu siguranta nu o sa mai pup pe viitor nicio colaborare, dar stiu ce se intampla perfect cu Jack Daniels, Absolut, Finlandia si muuuulte alte nume mari. Ca vor bani inapoi de la concerte e una, dar asta fac si cu patronii de cluburi si discoteci, dar si cu distribuitorii de dimensiuni medii.

– exista sponsori potentiali care au insa angajati ca oameni de decizie niste incompetenti sau frustrati. O vaca de la Groupama a aruncat cat colo propunerea noastra zicand ca o enerveaza Alexa si ca nu sponsorizeaza evenimentele ungurului de Paszkany. Cu mentalitatea asta proasta, vaca de la Groupama si-a batut joc de numele pe care il reprezenta, iar atitudinea ei a daunat intereselor acesteia.

Sau cum fac bani pentru ei oamenii care ar trebui sa faca bani pentru firmă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Nu-mi plac ungurii insa din ce am observat si eu, aceasta asociere pentru organizarea concertului Iron Maiden de la Cluj, dintre un roman si ungurul Paszkany, a fost una de succes.
  Si inca ceva, nu am inteles cum poti sa oferi 2.000 de euro ca sponsorizare pentru un asemenea concert? cum??

  00
  • @dragos bunea: conteaza ca ala e ungur si alalalt e roman? sau nu asculti judas pentru ca au vocalist un homosexual?

 2. @ dragos bunu

  ai dreptate, ungurii vor sa ne ia ardealul. ca sa-l duca in u.e. :mrgreen:

  00
 3. @zoso
  M-ai facut sa ascult pentru a n-a oara Breaking The Low 🙂

  00
 4. In Franta se numesc “retro-comisioane” si se folosesc pe scara larga de catre supermarket-uri. Totul pe spinarea consumatorului final, of course.

  Si oricâte asociatii, organizatii, lobby-uri se vor “bate” pentru schimbarea acestor practici, lobby-urile celorlalti vor fi intotdeauna mai puternice. Pentru simplul fapt ca daca nu cumperi de la ei, mori de foame. Iar ei au deja cateva miliarde de EUR in fata ta.

  A, bineinteles, raman lamentarile regulate ale consumatorului, nici o problema, who cares?

  00
 5. @ fluture

  prefer practicile supermarketurilor decat cele ale biznismenilor din piata. oricum vand aceleasi shituri modificate genetic, doar ca la piata sunt mai scumpe si mai murdare. 😛

  00
 6. Imi place Maiden si orice alta trupa de talia maiden dar nu merg la concerte in romania

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.