Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

 1. NOU
  #1

  si MDB :D

  00
 2. Anul asta se anunta foarte tare,nu ca anul trecut, cand m-am dus mai mult ca sa pastrez traditia, ca in afara de Negura si tiamat nu m-a atras mai nimic. Dar Opeth, My Dying Bride, Nightwish, tristania, holy fudge! O sa crape babele din piata mare dupa prima zi => prime real-estate up for grabs! ;)

  00
 3. Atat vroiam sa mai aud :D

  00
 4. Si cred ca mai avem parte de o surpriza la sfarsitul lui mai. Aflam insa in cateva zile.
  Si pe 26 septembrie s-ar putea sa mai vina una. Data e blocata pt Bucuresti. sponsorul sa sara cu bani. Care, culmea, nici nu sunt f multi.
  Este haios insa cum, de la o anumita supozitie facuta de mine pe blog bazata pe niste ciripituri, s-a umplut online-ul de informatii avand ca sursa 9am.ro. De unde hop si la Focus la Prima. Iar a doua zi, cand am inaintat un alt nume, hop si la Antena la Observator.
  Chiar poate sa-ti baseasca orice prin minte si sa scrii pentru ca cineva, care stie ca odata ai intuit ceva bine, sa te preia si sa iti faca basina adevar? Iata ca da.

  00
 5. eu ce sa mai zic ca fura toti ce scriem noi, rescriu si ajung mari surse de informat rocherii :)) pana si la Obositor ciordesc zvonurile noastre si si le insusesc. Vezi AC/DC in Romania.. etc..

  00
 6. In piata mare si si in cadrul festivalului ArtMania ??
  E cu bilete, deci?

  00
 7. Nu alle , se intra cu boabe de porumb …

  00
 8. @Morrison – Lasa coane si voi mai copiati din diverse surse, cei drept ca uneori le mai citati la sfarsit ;). Oricum asta sa fie problema – bine ca se aude in lume si de noi roackerii :D.

  Altfel o veste buna. La artmania vin Opeth, Tristania, My Dying Bride si acum Nightwish. Nu e rau de loc :D.

  00
 9. se pare ca le-a placut alora de la MDB de se intorc si mie mi-au placut…candva.
  eu zic ca nightwish nu mai e ce-a fost…

  00
 10. Nu mai e.. de cand a plecat Tarja..

  00
 11. doamne ajuta, serios, in piata mare?! ar fi super, nightwish sau oricare altii
  ca anu’ trecut niste oameni de tot cacatul se plangeau de galagie si nu s-a mai tinut acolo

  00
 12. da, traducem comuicate de presa. credeti ca fiind cel mai mare site de rock din europa nu primim comunicate de presa? LOL. everybody gets them. 60% din stiri sunt comunicate

  00
 13. eu merg la concert numai si numai pentru instrumentatie….eu cred ca nightwish inca e ce a fost…pentru ca anette nu reprezinta nici macar 5% din formatie…si in plus a ramas Marco….canta bestial…si emppu la chitara :X…o sa faca spectacol zic eu….o sa plece toti cocalarii din sibiu pe 18 :))) =)))

  00
 14. a fost tarja la arenele romane pe 6 mai

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube