Irelevanţa lui Cosmin si a Laviniei

“Presedintele PIN Lavinia Sandru reclama la CNA cenzura impusa de directorul Realitatea TV Sergiu Toader.

Avocatii presedintelui PIN deschid actiune in instanta impotriva deciziei directorului Realitatea TV.Presedintele PIN Lavinia Sandru a inaintat o plangere catre Consiliul National al Audiovizualului , in virtutea dreptului la libera exprimare garantat de Constitutia Romaniei si ca urmare a obligatiei acestei institutii a statului de a asigura, in numele interesului public, respectarea exprimarii pluraliste de idei si opinii.

Daca va vine sa credeti sau nu, noul director de la Realitatea a dat o directiva prin care sunt scosi de la TV oamenii mici. PIN se invarteau ultima oara pe la 0,0…%, ceea ce inseamna ca parerile lor sunt absolut irelevante. La fel si persoanele lor. Au candidat, nu au fost convingatori, nu au fost votati, de ce mai intereseaza pe cineva ce cred ei? Exact. Bun, de maine puteti canta la alta masa, ca spatiul de emisie e scump si pe voi nu va vrea lumea. Altul la rand.

Citatul e de aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. Ce se mai lamenteaza tzatza asta….

  00
 2. Cea mai buna treaba facuta de o televiziune…scoaterea de pe post a unor mizerii de oameni care molfaiau vorbe degeaba numai de dragul de a se vedea „pe sticla”. Sper doar sa fie facuta miscarea cu seriozitate…nu doar ca pretext sa isi bage fiecare oamenii preferati. Pana acuma lista neagra e perfecta…sa vedem care o sa fie si lista alba. Chiar e nevoie de o alternativa la gunoiul prezentat pe antena 3.

  00
 3. Asa se intampla mereu, prostii sunt cu gura mare. Cum plm au reusit astia sa-si stranga numarul de membri ca sa fie legal constituiti ca partid… nu stiu. Da’ maine poimaine o sa ceara si panarama aia cu psotestul de pe Facebook sa apara la Realitatea ca deh, are si ea niste pareri. Cum ar fi dupa aia sa urmez eu? ca deh, 2-3 vorbe pot sa spun si eu la TV.

  00
 4. motivul pentru care au interzis accesul e altul, nu că nu ar conta in sondaje.
  de acelasi tratament se mai bucura becali, vadim, doamna mai sus mentionata si mai multi scandalagii. e bine ca se incearca marginalizarea maimutelor urlatoare

  00
 5. Nu sunt cel mai mare fan Realitatea(sunt din ce in ce mai slabi), dar acum au procedat perfect! In sfarsit cineva ia atitudine si filtreaza invitatii. Cine e Sandru? De ce trebuie sa-l vad de 10 ori/zi pe Becali?
  M-am bucurat ca un copil prost la citirea stirii. :-))))

  Bravo, Realitatea!

  00
 6. Când va da şi OTV o asemenea directivă? 😛

  00
 7. Lavinia asta e cumva clona lu Cosmin Gusa???…Din 2005 ne ametesc astia doi cu PIN-ul lor…acum cand aproape tot romanul are PIN-ul lui propriu si personal…Am rugat-o pe d-na pres… sa ne dea pe sait membrii PIN cu semnatura…nici macar o lista falsa nu ne arata…la ultimile alegeri Lavinia a lșuat 0,42 la suta…. Ce poate sa ne spuna un candidat cu 0,42%????? Cat e boboru de prost ca nu a sezizat geniul?!?! Daca PIN nici nu e partid legal constituit???Intreb si io…

  00
 8. @Iullyan: Si OTV are o lista neagra: Lazarus, Magda etc.

  00
 9. eu cred chiar ca lavinia sandru va castiga. daca realitatea nu voia sa o invite, nu avea decat. nu-i oprea nimeni sa o faca. o nota de genul celei trimise de sergiu toader se cheama cenzura si incalca dreptul la libera exprimare. in plus, este o ingerenta a patronatului in politica editoriala. ceea ce nu se face.

  sa presupunem, prin absurd, ca lavinia sandru este numita maine purtator de cuvant al guvernului. conform deciziei interne de la realitatea, ea nu are voie sa apara pe post.

  dar,este romania, locul unde marii profesionistii ai televiziunii sunt platiti cu bani grei pentru decizii tampite.

  00
 10. Attentionwhore wants attention, give it to her in small spurts.

  00
 11. are dreptate omu. el tre sa conduca bine si sa aduca bani. daca nu actionarii il aruca afara. asa ca mai bine tu cu 0.0 afara decat eu.
  e simplu nu?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube