iPhone răspunde pe handsfree când e conectat?

Una dintre cele mai mizerabile chestii care mi se întâmplă la volan este că iPhone-ul nu vrea el să priceapă că nu e logic ca, din moment ce am un handsfree conectat, el să răspundă pe difuzorul lui și eu să setez manual să îmi transfere conexiunea către handsfree.

Am săpat un pic prin meniuri și am găsit asta, care funcționează: la Accesibility » Incoming Calls bifat Headset în loc de Default.

headset

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. lasa ca directioneaza automat pe hf la urmatorul iphone. o sa vorbeasca tot apple-ul despre inovatia asta.

  00
 2. – daca te referi la HF cu cablu, inseamna ca ai o problema la mufa (nu cred ca e cazul).
  – daca ai HF conectat prin Bluetooth si preiei apelul utilizand butonul de raspuns de pe casca, apelul e preluat prin casca.
  – daca ai HF conectat prin Bluetooth si preiei apelul apasand pe touch-screen, atunci apelul e preluat prin telefon/difuzor.

  Cumva are sens, pentru ca poti arunca HF-ul aiurea prin casa iar atunci cand raspunzi la telefon nu prea auzi interlocutorul.

  00
 3. La mine conteaza unde raspund. Daca raspund cu click pe butonul din casca, imi baga apelul in casca. Daca fac slide to unlock, il baga in telefon. E pe default.

  00
 4. daca raspunzi din handsfree se conecteaza automat, daca raspunzi din tel face bypass la handsfree, cred ca are oarecum sens dar nu is prea convins :)

  00
 5. @semeketh – sa vezi conferinta de prezentare … dar eu totusi cred ca o sa vorbeasca Siri direct la telefon, fara sa mai fie nevoie de tine!

  00
 6. Avem urmatoarea situatie: iphone conectat la carkit si nevasta in masina. Suna amanta. Daca raspund din carkit aud toti din masina cu cine vorbesc iar daca raspund din telefon aud doar eu.

  00
 7. Ce hands free ai? La mine mi se conecteaza prin bluetooth la sistemul masinii si raspund de pe bluetooth la apel. La fel, din telefon cand primesti apelul, de pe butonul pe care faci switch intre difuzorul obisnuit si speaker acum am si optiunea “sistemul de handsfree” (nu-i dau nume ca esti fan renault si e mentionata marca masinii in numele sistemului :P)

  00
 8. P.s. N-am facut nici o configurare in tel in afara de faptul ca i-am dat sa se conecteze la sistemul bluetooth cand il gaseste. Acum de cate ori intru in masina se conecteaza automat

  00
 9. si cu bateria cum stai? rezista macar 24h cu BT activ mereu?
  la mine nu prea mergea mai mult, drept pentru care tot la “sarme” am ramas

  00
 10. Care “meniuri” :)))

  00
 11. conteaza de unde raspunzi.

  00
 12. Salut, am un bluetooth conectat cu cablu la radioul masinii. Pot trimte muzica de pe iPhone dar daca vreau sa vorbesc prin el nu imi transmite microfonul, adica eu aud foarte bine si clar in radioul masinii dar partenerii nu. Bluetooth-ul nu are microfon. Se poate face ceva ?

  Multumesc !

  00
 13. Am si eu o problema cu un iphone 5s daca ma poate ajuta careva cand vb pe spaker persoana cu care vb nu ma aude daca scot de pe spaker ma aude ma puteti ajuta careva pot umbla undeva in setari pentru a rezolva problema asta mc frumos

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile