Iorgovan, părintele incestuos al Constitutiei, a decedat

Senatorul PSD Antonie Iorgovan, care suferea de cancer, a murit, joi dimineaţă, la clinica din Viena unde a fost transferat la sfârşitul săptămânii trecute.

via mediafax

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. ma asteptam la asta…sincer

  00
 2. eu regret… regret ca n-are si nea nelu ocazia sa apara intr-o stire din asta 😉

  00
 3. Inca unul care a imbatranit urat. Si care se sfarseste ca atare, acum la acest sfarsit de vara catastrofala [sic!].
  Nu ma face decat sa-l regret si mai mult pe Paler care s-a retras, discret si cu noblete, la „final de primavara” – cum scria chiar el inainte de referendum, cu 7 zile inainte de a nu mai fi:

  „In orice caz, eu nu astept nimic bun de la acest final de primavara. El poate lasa rani in societatea romaneasca greu de vindecat, ca forme ale unui razboi civil psihologic. Ipoteza cea mai rezonabila ar fi aceea a unui Basescu intors la Cotroceni in urma unui referendum neconvingator, care sa nu-i mai permita sa se erijeze in „Eu, Supremul“. O infrangere a lui Basescu ar fi un risc: acela ca adversarii sai sa-si piarda mintile. Un triumf al sau ar fi o catastrofa.”

  00
 4. daca n-a stat sa se trateze in tara la el.. gaseau astia leac daca le dadea spaga.

  00
 5. Dumnezeu sa-l ierte. Stie El de ce.

  00
 6. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. Iorgovan si-a castigat dreptul sa fie respectat de poporul roman pentru Constitutia pe care a elaborat-o. Idiferent de culoare lui politica si indiferent de ce om a fost in planul privat si profesional, Antonie Iorgovan are acest drept – insa numai pentru orice roman adevarat, roman deschis la minte, roman moral si liber, intr-un cuvant pentru orice roman care stie ce aport important a adus Constitutia in societatea romaneasca.

  Pace.

  00
 7. auzi ma sky-hunter, nu vrei sa te duci si tu in iad dupa criminalul de iorgovan?

  00
 8. Sky-Hunter vorbesti de aceeasi Constitutie care ne tine in spate de 17 ani? Sau poate de Constitutia aia care in 17 ani a creat numai conflicte parlament-presedentie-guvern? Sau poate de Contitutia aia pe care ne chinuim sa o schimbam? Sau poate de Constitutia aia copiata dupa model francez de oameni care stiau chineza? Eh…

  00
 9. cine ii ia locul la Senat? ca doar n-o sa ramana un scaun gol.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.