Nu se știau foarte multe despre cântărețul Mihai Constantinescu în afara carierei muzicale. Unii credeau că e căsătorit cu Anastasia Lazariuc.
Până într-o zic, când a ieșit în public să plângă că este dat afară din casa naționalizată unde stătea, plătind o chirie modică pentru un viloi în mijlocul orașului. Singurul lui argument pentru a nu fi dat afară era “am făcut îmbunătățiri”. Și făcuse, vorbea de mii de euro băgați ca să întrețină casa.
Lecția era simplă: nu te apuca de făcut investiții în chestii care nu îți aparțin. De banii pe care îi câștigase putea face ca Arșinel sau alți contemporani, cumpăra o casă și nu mai era dat afară când se schimbau politicienii și legile. Că așa obținuse casa aia, cântând pe la mesele bogaților și apoi primind plocon ceva ce nu merita.
Sigur, a fost o lecție pentru cine a avut urechi să audă.
Mihai Constantinescu ne-a invatat sa iubim ciinii bagabonti.
Sunt mai cinstiți și uneori mai lorzi
Băsescu dislike this!
…cântând pe la mesele bogaților… de astăzi, când nu mai sunt din 2000 copii. Cred că aveam 5 anișori atunci se difuza la radio și tv „Baloane colorate” (nici nu există pe net) sau „Un vapor” și astea nu prea sună a cântece de ascultat pe la mese la petrecere.
Că a rămas fără acoperiș deasupra capului atunci când nu mai putea să-și cumpere o casă e altă poveste. Suflet de artist, domn’e. Câți n-au pățit-o? Arșinel e din altă specie, „s-a descurcat”.
Nu exista cantece pentru copii, doar bautura insuficienta.
@Alex: Și nici câine rău, doar bucătar nepriceput 😉
Pe aia cu imbunatatirile o baga toti chiriasii de lux. Intrebarea e daca prin contract avea voie sa faca modificari casei. E cu 2 taisuri.
Arsinel poate si-a cumparat casa dar a luat rinchii peste rand. golaveraj x.
Situatia lui Constantinescu nu a fost unica: multi artisti se plangeau ca au ramas in situatii nasoale dupa revolutie. Pai zeci de ani, cat au avut bani gramada si acces la lucruri pe care omul de rand nu le avea in comunism, doar s-au distrat si au tocat banii… credeau ca le va merge asa toata viata. Pe urma, dupa ce n-a mai tinut, ieseau cu miloaga in presa…
nu cred ca i-au tocat, doar se suedejeau fiindca isi pierdusera privilegiile si mai vroiau
Tu ce crezi ca facea casa regala inaitne ca ilici sa le dea posesiunile inapoi? Tot asa se caciuleau pe la diaspora.
@pizzi: Ba îi tocau, mult! Erau barurile acelea exclusiviste, pe litoral, în hotelurile unde erau mai mulți turiști străini. Baruri în care veneau șmecherii zilei și artiștii. Scumpe. Au tocat multe apartamente artiștii prin aceste locuri, puteau să își ia câteva apartamente de exemplu. Dar da, credeau că așa o să fie mereu, suflet de artist până la urmă, cine a lucrat pe litoral, sau copii celor care lucrau în hotelurile acestea știu multe despre cât cheltuiau și când îi văd plângându-se pe la TV că nu au casă, auzi numai: și cât cheltuia x seară de seară, vara, că toți aveau spectacole pe litoral pe bandă rulantă, făceau mulți bani, mulți pentru vremurile acelea. Apăreau și la TV, își permiteau orice aproape.
A vorbit Stela, cred, la un moment dat despre Vladimir Gaitan.
Aveau niște bani, nu puțini, iar Vladimir Gaitan le-a propus să-i bage în imobiliare. Au făcut asta, nu numai Stela, și nu o duc/eau rău.
Mi-a crescut simpatia pentru V.G. când am auzit chestia: pe lângă faptul că a avut cap, a ajutat (e corect ales cuvantul?) și prietenii.
Pentru cei care au deschis televizoarele si inaine de 1989, el ne-a invatat ca intr-o lume minunata numai copii vom gasi, cu mii de jucarii.
Vagabonzii si moldoveanca au aparut dupa lovilutie.
pana si lumea minunata e plagiata
”O lume minunată” era piesa preferată a lui Maicăl.
Cine a văzut filmul „Cei 13 de la Barletta” știe, a auzit că „O lume minunată” e nesimțit plagiata după coloana sonoră a acestui film.
Asa cum spune filosoful bulgar ”Nu iei nimic cu tine, nu conteaza ce ai bagat si scos de unde iti place, poti trai cu 2 centi pe zi sau 2miliarde in final totul e vanare de vant”