Intrebări de corporatist

– De ce oare la firma respectiva au loc tot felul de tute care nu stiu sa faca decat cafeaua?

– De ce a fost nevoie sa dea afara un director cu experienta de 30 de ani pentru a le pastra locul celor 8 tute mai sus mentionate?

– De ce regele ne tot aminteste ca nu mai sunt bani datorita crizei iar el rezerva mereu camere de doua persoane la hoteluri scumpe (chipurile business) ?

– De ce tipa vazuta cel mai mult in compania lui e singura care promoveaza de doua ori pe an?

De aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Cum zicea si corporatistu’, peste tot se intampla astfel de “grozavii”. Chiar si in compania in care lucrez exista promovari de la junior (proaspat absolvent) la sef de departament cu oameni in subordine in numai un an. Dar nu pentru sclavi ci pentru donsoara cu care expatul nu are nicio jena in a se afisa. Pana la urma asta e viata, unii urca in cariera prin calitati profesionale speciale sau munca pana la 12 noaptea; alte persoane o fac prin sex oral.

  00
 2. pentru ca se fute bine.

  00
 3. Seamana cu mirarea unui amic care-mi spunea ca firma de publicitate la care el si altii luau cam 1100 de euro lunar pentru o treaba de 500 cel mult a dat faliment fara sa se astepte nimeni.

  00
 4. criza e doar un pretext, in unele cazuri, de a pune pumnul in gura si de ii alerga mai mult pe “negri”. bagi in seama toate “amanuntele” … cade greu la ficat :D

  00
 5. Raspuns tot de corporatist : De Trefla :))

  00
 6. Directorul isi va gasi cu usurinta de lucru , pe cand cele 8 tute nu stiu sa faca mai nimic , cine sa le angajeze ? (compania are o buna strategie :) )

  00
 7. Am citit si eu blogul corporatistului, si pina la final mi se pare ca nu e altceva decit o enciclopedie a ipocriziei, autorul ei fiind ocupind prima pagina, precum Ceausescu in manualele scolare de demult.

  Prea mare abundenta de “aoleo, ce tare sint eu si ce idioti sint ailalti, ooo viata mea!”… Adica de ce stai nene acolo, daca e asa de nasol? De ce nu te cari inapoi in Romania la frecat menta si spart seminte?
  Aha, banii sint buni, lumea in schimb e rea si pusa pe exploatat “negri”!

  Apoi, a-ti face de lucru intr-unul din paradisurile fiscale gen Channel Islands, Bahamas, Gran Cayman, este de notorietate faptul ca vei avea de-a face mai mult cu mercenari decit cu profesionisti. Poate ca n-ai stiut la inceput, dar acum, dupa ce te-au dezvirginat dureros, daca tu inca mai stai acolo, ori esti prost ori esti la fel de curva ca si ei. In fine…

  00
 8. de ce ne miram atat?

  este meritocratia stiplata prin constitutie? indiferent de metode, “tutele” din articol au ambitia si disponibilitatea de a face orice, ceea ce inseamna suficient de mult.

  crede cineva ca un politician ajunge pe sticla pentru ca merita? nu, ajunge pentru ca vrea si e dispus sa faca ce e necesar.

  00
 9. Pentru ca directorul cu experienta de 30 ani nu are nici tzatze, fusta cu vedere la buric si nici n-o suge. Punct.

  00
 10. 1) acele tute mai stiu sa faca si altceva in afara de cafea. Doar ca nu vor sa dea pe post.

  2) Pentru ca, la atatia ani de experienta, s-au instalat cearcanele si o oarecare irascibilitate pe care tutele nu o au. De fapt, ele n-au nici 30 ani de viata, ce sa mai vorbim de experienta!

  3) Pentru ca inainte rezerva tot hotelul!

  4) Orice individ se bucura de compania unei femei competente. Cu cat ea este mai competenta, cu atat el se bucura mai tare. In timp, ea capata competenta cea mai mare, iar lui i se pare ca are si el cam acelasi lucru. Sau prin zona.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.