Interviu cu Charles Manson

Cineva ar trebui să îl prăjească, să ne scutească de inepţii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. Penal :))

  00
 2. citat din charles manson in piesa “forever failure” a celor de la paradise lost: “I don’t really know what sorry means”.

  manson are 73 de ani acum si ar putea fi eliberat conditionat in 2007.

  00
 3. uuuu! that sounds nice cristi 🙂
  btw oare se gaseste cartea aia pe la noi? pare interesanta…

  00
 4. fain sistem juridic mai au si americanii. sta in inchisoare ani de zile si traieste bine mersi pe banii statului si acuma se poate sa`l si elibereze conditionat?

  00
 5. aici sunt in acelasi asentiment cu tine
  trebuie prajit!

  00
 6. maddy stai tu toata viata “pe banii statului” sa vedem atunci cat de “bine mersi” traiesti. pana atunci ciocu mic

  00
 7. Este clar ca nici unu dintre dumneavoastra nu are habar de ce se intampla cu Charles Manson…ce s-a intamplat…dar aveti brusc ideei transante despre ce se va intampla…ma inchin in fata voastra…si cred ca am terminat…

  00
 8. vad ca nu s-a mai postat de mult ceva pe aici referitor la Manson…..o sa zic totusi si eu ceva… Pt ceva vreme am fost pasionata de acest individ, de acest personaj, mi se parea ca are ceva magic si ma fascina pur si simplu. Inteleg ca nu i-a fost foarte greu in ’69 sa manipuleze niste oameni, sa le dicteze diferite chestii, erau cu totii indivizi debusolati, unde mai pui si consumul regulat de droguri la acea vreme (in special LSD despre care se stie ca induce halucinatii). Nu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea pt ca nu face altceva decat sa genereze panica, frustrare si ura si mai multa. Violenta duce in mod automat la violenta…
  Si nu mi se pare ca spune ineptii Manson, dimpotriva. Mi se pare interesant. Am citit undeva ca in ciuda IQ-ului destul de ridicat pe care il are – este analfabet. Ei bine ,mie mi se pare ca e chiar destept si ca spune niste chestii reale. Partea trista e ca duce aceste chestii pe care le gandeste la extrem. In incheiere – ma fascineaza si ma ingrozeste in acelasi tip personajul Charles Manson.

  00
 9. Chrales Manson era SATANIST.avea o grupare de hipioti….satanisti

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile