Intersecția aia trebuie izolată cu parapeți de beton

Mă uitam pe poza asta de la ceva filmare cu o bucată de autostradă. Acolo e probabil ceva stradă cu localnici. Aș putea pune pariu că toți vor alege să se suie pe autostradă pe acolo, mergând “un pic pe interzis”, decât pe calea normală. De aia trebuie acolo betonat grav. Parapeți de 2 metri, chiar și mai înalți, legați împreună, să nu poată fi mișcați nici cu mașini de teren, că sigur le va trece și asta prin cap.

Pentru că românii sunt ăia care își iau diesel, pentru că consumă mai puțin, dar când e să ocolească 500 metri, parcă i-ai înjurat de mamă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

26 comentarii

 1. https://www.gateclaw.co.uk/
  astea ce-au? (ma rog, poate altele mai robuste, dar s-a inteles ideea)

  00
  • le demontează bagabonții.

  • apai pula mea. camera video si dosar penal macar pentru furt calificat daca nu pentru terorism (cum daca bine tin minte au riscat unii care s-au apucat sa fure din elementele de siguranta ale infrastructurii feroviare)

   00
  • NOU
   #11

   Sau, fiind in Romania, nu le mai verifica/curata nimeni si peste 6 luni se umplu cu pamant si pietre si sparg rotile inclusiv pentru cei care merg pe sensul corect.

   00
 2. Trebuie să mai treacă 50 de ani până o să ne obișnuim cu autostrăzile și încă 50 să mai construim 500 km de autostrăzi.

  00
  • nu-s bune autostrazile. e scumpa intretinerea!

   00
  • NOU
   #14

   eu zic că n-o să se construiască ăia 500 de km de autostradă că doar e domnu’ Șova ministru la transporturi și ne protejează țara! Nu facem autostrăzi că fug oamenii de la multinaționale, așa, dânsul, dând dovadă de o sclipire măiastră, are în plan să-i țină cu forța aici pe ăia care au aterizat din greșeală, din moment ce n-au pe unde să fugă!
   N-a vrut nimeni să-l asculte când a zis dânsul să distrugă și aeroporturile și toate porturile că așa nu mai apucau să fugă și ăia 4 milioane de români!:)))))))))

   00
 3. NOU
  #15

  Te pui cu ambiția de român? Eu am rămas prost când am văzut că au furat plăci de la canalul de irigații care cântareau câteva tone, aveau cam 5 metri lungime și 2 înălțime.
  De băieții care iau stabilopozi de la mare nici nu mai spun.

  00
 4. E iesirea de la Moara Vlasiei de pe A3. Nu e cazul sa se faca ce spui tu in articol pentru ca putin mai in fata e intrarea pe autostrada. Problema e pe sensul opus – intrarea si iesirea sunt gata din septembrie anul trecut, insa stau blocate, probabil din lipsa receptie. Acolo e mai posibil sa se întâmple ce spui tu – insa, te intreb – tu ce ai alege – o ora pana in Bucuresti pe DN1, bara la bara, sau 35 de minute pe autostrada? (timpii sunt reali, scosi la ora 7 dimineata)

  00
 5. Mie imi curg balele cand vad drumuri normale in alte judete… in bihor ne putem mandri cu 3-4 insulite in fiecare sat pe dn1

  00
 6. NOU
  #22

  “dar când e să ocolească 500 metri, parcă i-ai înjurat de mamă”

  Sunt aceeași români cu forțează semaforul pe galben, dar cu care te întâlnești la următorul semafor. Sunt atât de prosti încât nu pun in balanță riscuri vs. beneficii

  00
 7. sunt 4-5 case pe strada aia … cand ies de pe strada ala fac dreapta si au la 200m rond … dar hai sa comentam toti ca stim mai bine

  00
 8. si pe parapeti sa fie tepuse de un metru inmuiate in venin de black mamba si conectate la 380.

  00
 9. Viata e ieftina in Romania!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile