Instagram și nevoia de validare pentru urâte

Tot văd o fază pe Instagram și mi se pare prea amuzantă ca să nu o povestesc: tipe care nu sunt frumoase sau acceptabile insistând cu poze cu ele. Gen, dacă Gina Chirilă pune o poză cu ea pe zi, astea pun 3.

Și asta nu e tot. Cifrele nu mint: la o poză cu ele iau 12 sau 20 like-uri, la o poză făcută de  ele cu pădure, câine, cafea iau 30 sau 60. Trebuie la un moment dat să le observe și ele. Trebuie să se întrebe de ce nu crește numărul ăla de urmăritori.

Înțeleg nevoia de validare. Sunt urâtă și am nevoie de like-uri ca să mă simt frumoasă. Nu înțeleg însă insistența. E OK, plm, se va găsi cineva și pentru tine, ești frumoasă în felul tău, poate ai alte calități (aud că abilitatea de a găti și de a fi aspirator compensează), dar geez…

Și faza e că nu merge să le spui că ar trebui să o lase mai moale, că TOATE au impresia că te dai la ele. La băieți merge, 90% din urâți știu că suntem urâți și nu insistăm.

 

fun-makeup-2

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

35 comentarii

 1. Confirm. Pozele mele cu mâncare și pisici rup la Like-uri. Când pun o poză cu mine, well …. Nu spun că aș fi o urâtă, doar că nu pot concura cu pisicile și mâncarea :))

  00
 2. Insistă la fel cum insistă și ăștia cu LGBTQLFLZCX cu paradele lor, asta e moda acum.

  00
 3. Nu ăsta este rostul Instagram ?

  Pentru poze profesioniste există 500px
  Pentru Poze amuzante avem Imgur
  Pentru comentarii există Reddit.

  00
 4. or fi auzit şi urăţelele că calu’ lu’ făt frumos are cont de instagram şi bou’ ăla de prinţ a rămas pe feisbuc cu buzucile.

  00
 5. NOU
  #20

  Credeam ca s-o fi maritat Pistol cu Chirila.. nu degeaba frecventez blogul asta :D

  00
 6. Acelasi mecanism pe care il folosesc si ce ce doresc a ne arata la cateva zile ca uratele de pe Instagram nu se potolesc. Fie ca e o validare a frumusetii, a inteligentei, a factorilor care tin in legatura functionala grupul (daca unuia din grup nu ii plac masinile rosii, cu cat va fi pe mai sus pe scara sociala a respectivului grup, cu atat nici celorlalti nu le vor placea masinile cu respectiva culoare), a parerilor sau a altor factori de aceasta natura, exprimati in exteriorul lor.

  De obicei, cei ce fac asta, nu se vor conforma unor “rezolvari” ale altora, deoarece rezistenta la schimbarea venita din exterior pe aceasta cale, este foarte mare, cum nici singuri pentru ca este imposibil sa reusesti a te dedubla pentru a vedea clar de unde existenta acestor comportamente.

  Unii vor trai asa pana vor muri, fara sa stie ca sunt asa, vor cauta validare in altii, prin fotografii, pareri idei, si nu vor avea pace cum de nimeni nu ii intelege.

  Poate au avut o copilarie in care nu erau auziti. Sau poate adera perfect la parerea unei figuri paterne sau materne dupa caz, ce le valideaza si mai mult felul de a fi.

  Poate ar fi de inteles si uratele de pe Instagram cum si eu inteleg exprimarea cu vehementa a parerilor altora.

  00
 7. Urate bune de pula da.Urate si grase nu!Grasele bune doar la sticla de 0,75.

  00
 8. Pai si tu insiti sa faci vlog ;)

  00
 9. Cel mai important lucru din lume pentru orice femeie e validarea. Cum e sexul pentru barbati, asa e validarea pentru femei. Ele n-au nicio problema sa stea fara sex un an. Daca in anul respectiv primesc constant atentie, validare si li se umfla capul pe instagram, sunt ok.

  00
 10. Un serial interesant pe netflix : the umbrela academy

  00
 11. Asta cu 90%, te incurajezi, e ca sa te simti tu bine.

  00
 12. NOU
  #32

  voi nu aveți ce face cu viața decât sa va uitați pe Instagram după toți plictisiții și toate plictisitele? Mai puneți mâna pe o carte…

  00
 13. @Bancosul:
  Citat:
  “…Cred contează cu ce ești îmbrăcată…”

  Corecție:
  “Contează cum ești dezbrăcată!”

  00
 14. *Își șterge contul de Instagram.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.