Inform Media mai cumpără nişte siteuri

Cumpărături de criză: utilecopii.ro, tvcopii.ro, masinidedama.ro si copilul-anului.ro. UC e al 3lea site pe nişa familie/copii din trafic.ro, cu aproximativ 10.000 unici pe zi. Detalii in business standard.

Valoarea tranzacţiei: aprox. 100.000€

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

 1. Si mie mi se pare foarte mult. De obicei valoarea unui site se aproximeaza facand o medie a venitului pe ultimele 3 luni si inmultind cu 12-13. Nu cred ca au ajuns la suma asta. Btw, ce design de rahat au!!

  00
 2. pai nu acum,pe fondul crizei economice, e cel mai bine sa investesti??

  00
 3. Inca una din investitiile InformMedia fara cap si fara coada. Vor sa fie cu orice pret nr.1, nu au reusit cu siteurile proprii dar se straduie sa inghesuie in BRAT cat mai multe siteuri sub roportal. Intradevar ca sa fii numarul 1 nu conteaza cat bani tre sa dai. Asta da politica. CA sa vedeti cate siteuri se numara la un loc ca sa fie relevanti pe piata, Piticu a scris despre asta aici:

  00
 4. Cei de la Inform Media tot cumpara pe siteuri, dar problema este ca toate siteurile lor arata ca pixu si nu sunt realizate „ergonomic”…

  00
 5. Frumoasa suma de transfer, pacat ca sunt salarii in IM naspa. Is curios ce zic salariatii cand aud de asa sume.

  00
 6. O sa le propun si eu slabesti.ro si concepte.info, oricum arata mai bine decat ce au luat ;)

  00
 7. Ori a crescut mult valoarea site-urilor pe nisa asta, ori cineva vrea sa-i dea un imbold, ca 100.000 pentru asa putin, mi se pare prea mult. Sau poate sunt eu pe dinafara.

  00
 8. Geo…cu siguranta esti :)

  Felicitari Andrei de la Utilecopii!

  00
 9. Cred ca ei sunt interesati de succesul pe care il au site-urile si care se traduce printr-un numar mare de vizitatori. Pe asta au dat banii, nu pe design. Daca site-urile au trecere cu un astfel de design, probabil ca sunt multumiti de alegerea facuta.

  00
 10. Daca traduci suma in vizitatori unici si vezi suma….nu stiu daca mai ai ideea asta. Pentru ca suma e prea mare. Mult prea mare

  00
 11. Ba ma lasati suta voastra de mii. O fi avand el 8 – 9 mii de vizitatori zilnic, dar hai sa fim seriosi. Afara urla criza si astia dau atatea mii de euro pe un site! LET’S BE SERIOUS! :(

  00
 12. Ziarele se pare ca nu au probleme financiare

  00
 13. Oooo, au probleme financiare si ziarele. In multe grupuri de presa, salariile au fost micsorate si oameni concediati. N-as vrea sa fiu in pielea lor.

  00
 14. @Bogdan: Nu se calculeaza intotdeauna asa, conteaza foarte mult potentialul siteului, profitul ( pentru ca poate fi foarte mare venitul, dar si costurile ) etc. Sunt multi factori.

  00
 15. Acu` e momentu`. Scoateti pormoneul si faceti cumparaturi. Ca mai tarziu veti regreta. dar aveti grija la euro ca sa nu regretati. Astia cu bani asta fac acu`! Dar doar ce-i strict legat de business-ul lor.

  00
 16. ca sa vezi… eu lucrez in departamentul online al IM si aflu de achizitie de pe zoso.ro
  interesant, nu?

  00
 17. cumpara€degeaba

  00
 18. Pe 26 februarie apare ultimul număr al cotidianului Hunedoara Expres, editat de InformMedia. Cică site-ul va rămâne în picioare, dar… de el se va ocupa un singur redactor.

  Da’ e bine că cică au cumpărat linoleum de 40.000 de euro pentru redacţia din Deva. Nu-ţi calci angajaţii în picioare pe orice mochetă de doi bani!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube