Influencer fun #145

Dacă ar fi să tragem o linie pe 2021, articolele astea au făcut mai mult bine industriei decât toate cursurile de social media și toate conferințele la un loc. Nu se vede nimic la suprafață, dar lucruri se întâmplă. Oamenii se mai înfrânează din a fi mizerabili, oamenii care fac campanii sunt un pic mai atenți. Sigur, nu toți, Otravă de pildă îi dă înainte cu poze cu el la volan. Și știu că se abțin să nu comenteze când le demasc prostiile, e modul lor de a lupta: ștergem în liniște, să nu atragem atenția.

E bine.


Adelina Pestrițu a fost în Laponia, unde, la minus zeci de grade, a băut o bere pe pârtie. Nu se văd în poze micii, dar sunt convins că erau și ei prezenți. Dopul e scos regulamentar, măcar atât au învățat Peroni. Că Adelina n-a învățat nimic din excursia asta.

Încă una cu Adelina: să asculți sfaturi despre orice de la Cardi B înseamnă să fii lovit la cap. Sau la același nivel intelectual cu ea.


Sănătatea și drogurile, astea sunt importante în viață. Și emisiuni TV, că asta vrea publicul de pe Instagram și Yotube, să se uite la formate TV aduse din afară și adaptate la noi, cu amuzanți locali. Asta nu vor oamenii ăștia să priceapă, acolo de unde se inspiră ei e o tradiție de 70 de ani de uitat la TV, show-urile fresh au succes pentru că oamenii se uită tradițional la TV. Noi nu avem asta. Noi avem câteva contexte fericite, câteva accidente fericite, câteva bugete mari, restul deșert. Nu o să reușească Selly și Bromania să facă succes la TV pentru că publicul lor nu are o cultură a uitatului la TV. At this point, nu mai e “încercăm chestii noi”, e foame de bani.

 


Ceușan, care e la curent cu tot ce e nouj și la modă, nu știe că #bossbabe are de câțiva ani un sens peiorativ. Kkt. Peiorativ înseamnă de rău, Alina, adică sens negativ, nu e de bine să zici că ești bossbabe. Mai ales când lumea s-a lămurit câte parale face Godai și cum magazinul de costume de baie are cifră de afaceri cât o covrigărie.


Inna făcând o reclamă cu Banca Transilvania și punând tag greșit.


Expertul în nimic e expert în condus, în filme și în alte scheme. A dat o tipă share la o listă a lui de filme, a basculat acolo toate clișeele obosite. Toate filmele care au plăcut tuturor experților i-au plăcut și lui. Absolut toate.


Bianca Adam “Tequilla” e un pic opărită, și se vede că a băut apă după Grozea.

Instigarea la ură sub falsa imagine a salvatorului, Bianca? Interesul sporit pentru negativitate? Oare la cine te referi? La unul care râde de tine când filmezi camere de hotel pe post de living the dream? Care râde când te duci în Dubai pe moka și nu ești în stare să articulezi două fraze despre motivul deplasării? Când râde că, pentru bani, faci mișto că i-a dat unul în cap cu un telefon prietenului tău?

Nah. Oamenii sunt sătui de prostiile pe care le faceți. De aia râd, de aia vă trag la răspundere, de aia vă lasă comentarii negative. Că sunt sătui să fie înșelați și mințiți.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

 1. Selly o sa zica in primul episod ca o sa fie multe sezoane la emisiunea lui. Dupa o sa ne anunte ca nu se mai regaseste in proiect si ca vrea sa faca ceva ce il pasioneaza. Dupa un sezon, normal. Rip!

  00
 2. la adam cam pare text scris de un copy. nu prea o vad sa vorbeasca ea asa natural :)

  00
 3. #bossbabe more like #busbae

  00
 4. Care e faza cu Godai?

  00
 5. E vreunul mai priceput la Photoshop pe aici? Poza cu ina are mult potențial… Mult rău!

  00
 6. Eu nu pot lua în seamă pe cineva care folosește expresia „se manifestă” :) mă duce cu gândul la ăia de debitează mereu despre energii și chestii de astea.

  00
 7. Jur că toate prințesele astea au același text. Negativitate. „Don’t be dark”

  De ce fă, e realitatea! Crezi că dacă gândești pozitiv și te crezi pe norișor sau te comporți ca o cunt o să ți se întâmple lucruri bune?

  00
 8. Emisiunea e de fapt reality show si a fost filmata in vara-toamna. A sifonat putin piticigratis.

  00
 9. Dar cine nu bea o bere fierbinte pe frigul ăsta? /s

  00
 10. Hai să ne calmăm. Singurii care citesc articolele astea sunt cei care au ceva cu influencerii în general și cei care nu suportă un influencer și îl văd criticat aici. În rest.. praf în ochii. Ar fi stupid să îți imaginezi că influencerii intră, cites la și se schimbă… sau poate să fii foarte optimist… să nu spun altfel😅… eu de exemplu fac parte din a doua categorie.

  00
  • realitatea nu strica niciodata sa fie evidentiata. iar infletarii respectivi sunt convins ca intra si citesc. ba chiar acum cateva zile a fost una care a si comentat si a incercat sa o dea „cute” si tot si-a luat cateva scatoalce. in rest sunt convins ca contractele, fie ele scrise sau verbale (ca sa nu zic orale), prevad exact evitarea unor „feud”-uri. plus ca aprinderea unui scandal adevarat nu ar face decat sa le scoata pe „vedete” din bula si atunci s-ar vedea adevarata lor „influenta”. si n-ar fi bine nici pentru vedete, nici pentru agenti, nici pentru departamentele de marketing, nici pentru produse. altfel spus cainii latra, caravana trece, for all the wrong reasons.

   00
  • Conform tintei lui Vali „sa conving macar 5 persoane”, acest tip de articole nu sunt scrise ca sa le citeasca influencerii respectivi, ci pentru cei care ii urmaresc pe acestia si chiar ii iau in serios – poate ajung sa inteleaga ce se ascunde in spatele „perdelei”.

   00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube