Influencer fun #123

Ce vrea să spună influencerul aici? Că berea se bea caldă? Da, dacă o lași în nisipul fierbinte se încălzește. Sau că sticla se lasă pe plajă după ce ai băut-o? Nimeni de la Peroni cu o urmă de creier să vadă și să refuze reclama asta? Sau să-i spună să mai și consume produsul?


Zona IT arătând că s-a murdărit pe bot de Huawei de nu mai știe cum îl cheamă, Dan Cadar sau Yau Ban Y.


Christina ICH e iar pe val. N-am filmarea, dar și-a pus punga de la Catena în cap și a început să danseze.


Două cu Geanina. Una cu engleza ei de baltă, de fleelancer internațional. Geanina, flee are mai multe sensuri, alege-l tu pe ăla care îți place. Și a doua e aia dureroasă, cu suflet pereche și alte prostii la care visează și ea, și Raicu, și restul. Diferența e că JLo e țeapănă și la 52 de ani și pe Luminița o agață chelioșii cu burtă și tricou roz.

 


Lasă filmul, tati, hai cu analizele! Toți oamenii din industrie își dau coate și mustăcesc pe la colțuri, dar altfel da, film serios, toată gașca Global e la TIFF acum, ei care, când văd un film care nu e tip popcorn, îl bagă în mașina de spălat.


Și Ceușan e la TIFF, în parteneriat cu Banca Transilvania, care nu vrea să creadă că biata Alina nu știe să citească. Pe tema asta, ea băga reclama asta în timp ce era plecată din țară, ăsta e profesionalismul ei: mergeți voi, că eu n-am timp de prostii.


Îmi pare rău de oamenii care își iau ora exactă de la ăștia. Să auzi de Positano de la Otravă e ca și cum ai auzi de Pulp Fiction de la Otravă.


Adelina Pestrițu are un magazin de ceasuri. În toate pozele e același tatuat cu alt ceas. Sunt curios cine se uită la ea și are bani de un Audemars Piguet, chiar și unul fake de 1.000 lei.


Și ceva amuzant: viața de influenceriță e grea. Ba vrei băieți răi, ba te superi când te tratează așa.

Valerie Lungu a mai adăugat că iubitul ei o jignea, iar comportamentul la adresa ei a afectat-o extrem de mult. „Îmi spunea că sunt o incultă, o jegoasă, că nu am cultură generală și că nu fac nimic.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

 1. tare as vrea sa stiu care e singura fericire din viata aluia! stay classy, tatuatilor!

  00
 2. Lipsesc din rubrica influenserele in chiloți.

  00
 3. Cu Lungana, poate asa era. Nu facea femeia nimic in casa. Besinile de pe Instagram nu tin loc de o ciorba buna sau un oral bun.

  00
 4. Bromania nu era ala prins beut / drogat la volan si inca nu este inchis?

  00
 5. Hai ca mi-e rusine ca stiu eu mai multe chestii decat tine despre asta dar sotul Adelinei e baiatu’ tatuat care are ceva business cu ceasuri, vezi eda punct watches pe instagram. Omul e tot numa’ o clasa de isi conduce singur S-Classeu’.

  00
 6. Sticla goala de Peroni pe plaja e: Vacanta iti trimite „a message in a bottle” Nu e asa rea ideea!

  00
 7. Ce misto e aia cu flee!
  Oare se prinde? 😂😂😂

  00
 8. Nu mai pot cu atâta propagandă chineză, de la Huawei la filme chinezești pe Netflix.

  În Düsseldorf au ăștia de la Huawei două etaje într-o clădire, iar la etajul superior nu au voie decât chinezii expați, nu și europenii, pentru că, se știe, locul europenilor este jos, la coada vacii.

  Și asta indiferent de funcție.

  00
 9. Dar oare ce face pestrița și bărbasu’ cu vânzarea de ceasuri fake, nu e același lucru cu ce a făcut fosta lui Năstase împreună cu pastramă cu vânzarea de măști de firme fake?
  Cum facem să se sesizeze și aici poliția? 🙃

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube