Incredibil, Yahoo fură de la Wall-Street.ro!

  

Dap! Nesimţiţi, nene! Auzi, să fure o poză de pe un site serios, un site care n-a furat niciodată nimic de la nimeni, un site care nu a fost clădit pe email spam, google spam şi pe furt de conţinut! Jenant! Ruşine Yahoo!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. Ripperi . ce pot sa mai zic!

  00
 2. Informatiile le culeg si ei ca atare, inclusiv poze si alte „accesorii”.

  00
 3. O stiu si ei pe-aia cu „luata de pe net” :))

  00
 4. Ce? Noi? Nuuuuu… niciodata, vai de mine! Chiar yahoo o furat. :-)) cam asa ar suna

  00
 5. Sakura, te aberezi. Nu sta nimeni sa traduca. Se iau articole din anii trecuti. Wall Street.ro sunt tatici pe reciclare!

  00
 6. Vali, glumeşti!!! Sau ştii exact unde este făcută fotografia respectivă (cunoşti bine locaţia)? Pe semnul acela scrie „UP TO…”, dacă era în România scria (presupun) „Până la…”. Siteul wall-street momentan este inacesibil, dacă au o poză mai mare s-ar vedea ce scrie şi mai jos. Eu cred că datorită costurilor mari din capitală, au mutat redacţia în vreun sat uitat de lume din Moldova şi n-au cum să facă oamenii rost de poze pe bune, de la Bucureşti. Aşa că se descurcă şi ei cum pot. Altfel, dacă redacţia este în continuare în buricul capitalei, este culmea puturoşeniei să nu cobori până jos să faci o poză chiar şi cu telefonul.
  Cred că trebuia să compari si textele, poate şi ele sunt identice, doar traduse. Că dacă tot e perioada reducerilor în toată lumea, de ce să te mai obosesti să scrii un text nou pentur Bucureşti? Traduci unul oarecare şi schimbi doar numele oraşului cu măreaţa noastră capitală.

  00
 7. @Agasat: Am zis „cred că”. Nu citesc publicaţia şi încă n-am uitat de spamurile cu care îmi inundau câteva adrese. Cu puţin noroc însă criza ne va scăpa atât de ei cât şi de alţii asemenea lor.

  00
 8. @sakura : esti un prost ))))))

  00
 9. FUNNY THING #1:

  Pe poza scrie, poate nu asa clar din cauza dimensiunii, „FOTO: AGERPRESS”.

  FUNNY THING #2:

  Poza nu se (mai) gaseste la nici unul dintre cele doua linkuri indicate de tineye.com de pe news.yahoo.com, adica asta si asta.

  Ar fi fair un update la subiectul asta, avand in vedere ideile de mai sus 😉

  00
 10. Surprinzator, da. Si mai lucram (fie ongoing, fie ocazional) si cu alte banci de imagine, gen iStockPhoto, DreamsTime, NorthPhoto, ShutterStock.

  00
 11. eu vad ca pe fotografia aia scrie „foto: Agerpress”, asa ca rusine Yahoo, dar si rusine wall-street !

  00
 12. aveti abonament la agerpress? 🙂

 13. @zoso: ai tu ?
  oricum in conditiile astea, nu vad unde e greseala, din moment ce e specificata sursa

  00
 14. @mihai: mi-e frica sa ma apuc sa investighez, ca aflu ca va laudati si voi ca hotnews. te iau de buna credinta. astept update la articolul ala cu pionul si dupa aia fac si eu.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.