InCont.ro spam

Toate labele de siteuri ale mediapro/cme nu au nici un fel de confirmare de abonare la email. Si exista un retardel care se ocupa cu abonarea mea la tot felul de newslettere. Nu e vina lui, l-a fătat ma-sa prost, e a dobitocilor gen ProTV sau Discovery, care permit abonarea oarba la email.

Received: from nexus.protv.ro (nexus.protv.ro [85.204.233.36])
Received: from unknown (HELO bounce.protv.ro) (85.204.233.38)
From: InCont.ro <newsletter@incont.ro>
Subject: Unde sa te angajezi ca sa castigi de 10 ori mai mult ca in
Romania
Date: Tue, 21 Sep 2010 16:00:44 +0300

Primesti acest newsletter pentru ca, participand la una dintre campaniile organizate de www.incont.ro sau inscriindu-te in forumul site-ului, ai intrat automat cu adresa blog@zoso.ro in baza de date pe care echipa Incont.ro o va folosi pentru a distribui newsletterul zilnic. Intentia noastra este de a te tine la curent cu ultimele noutati din domeniul economic. Daca nu doresti sa mai primesti acest tip de mesaje, te invitam sa folosesti optiunea de dezabonare de mai jos!

Sa scriem repede pe refresh.ro un articol pertinent, daca de opt-in n-am auzit.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Da’ te-a si nimerit bine :))
  Ca e plin netul de cereri de-ale tale, ca vrei job, ca nu castigi, ca cine te ajuta :))))
  Si uite, omul s-a oferit sa-ti vanda pontul, sa castigi de 10 ori mai mult. Ca stie el cat castigi tu… :)

  00
 2. Nu e in departamentul lui.

  00
 3. Auzi, anunta-ma si pe mine cand gasesti optiunea aia de dezabonare „de mai jos”, ca io sunt foarte prost si n-o gasesc niciodata.

  00
 4. @zoso: deci o foloseam, dar nu stiam.

  00
 5. La minunatul EMAG nu poti sa mai faci vreo comanda online decat daca esti de acord sa primesti SPAM de la ei , deoarece nu ai decat posibilitatea de a bifa DA la conditiile lor , NU nu exista in meniu , iar fara a bifa ca esti de acord nu te primesc la pasul urmator al comenzii . Misto nu ?

  00
 6. Tu iti dai seama ce tocmai ai facut cand ai publicat mailul pe blog ? Ti-ai afisat mailul pentru toti spiderii si spammerii :)

  00
 7. pentru ca noi, prietenii tai din umbra (da, exista si asa ceva, dincolo de modelul Ramaru) stim ca esti un om foarte ocupat, cred ca ar trebui sa te abonam peste tot, ca tu n-ai cand. :D

  00
 8. asta e optin.. tu vrei double optin . :)

  00
 9. Poate-ar fi bine sa nu-ti lasi adresa aia de email in clar in corpul articolului, abia asteapta parserele de emailuri …

  00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube