inchizitia, partea a doua

Istoricul britanic David Irving, condamnat la închisoare, a declarat din nou că nu crede că Hitler a ordonat exterminarea evreilor din Europa, relatează BBC News online. În timpul procesului din Austria, care a avut loc lunea trecută, Irving declarase că a revenit asupra părerii sale, potrivit căreia Holocaustul nu ar fi existat.
Însă, într-un interviu acordat BBC News din închisoare, s-a întrebat de ce „au supravieţuit atât de mulţi” evrei, dacă Holocaustul într-adevăr a existat. „Având în vederea cruda eficienţă a germanilor, dacă ar fi existat un program de exterminare a tuturor evreilor, atunci cum de au supravieţuit atât de mulţi?”, a spus Irving.
Irving a afirmat, din închisoare, că în prezent crede că au existat cazuri izolate de evrei gazaţi în timpul celui de al doilea război mondial, dar a adăugat că implicarea personală a lui Hitler rămâne un mare semn de întrebare. El a declarat din nou că nu crede să fi existat o politică sistematică de exterminare a evreilor.
Procurorul a spus că pedeapsa primită de Irving a fost prea uşoară, ţinând cont de „influenţa pe care o are istoricul pentru radicalii de extremă-dreaptă”. Avocatul lui Irving a apreciat că este puţin probabil ca istoricul, în vârstă de 67 de ani, să execute întreaga pedeapsă, de trei ani de închisoare, din cauza mai multor factori, printre care faptul că este în vârstă.
El cere reducerea pedepsei sale de trei ani închisoare, dar procurorii doresc ca aceasta să fie prelungită.

comentarii? de prisos.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. daca nu cred in Holocaust imi baga si mie pumnul in gura? Si evreii mai se cred „poporul ales”… cretinismul propovaduieste ingaduinta pe cand ei sunt de un totalitarism aproape fanatic. Castellio spunea ca ” a ucide un om nu inseamna niciodata a apara o doctrina, ci inseamna a ucide un om” iar ei vor sa-l vada dupa gratii pe un istoric care a avut o alta parere decat a lor. Cine ce-ar zice, in Romania n-a fost Holocaust, Maresalul Antonescu i-a ocrotit pe evrei, iar ca recompensa, i-au fost daramate statuile :(

  00
 2. Fuck all the jewish.A fost o chestie folosita sa traga jarul pe turta lor.Acum conduc lumea.Daca va uitati la numele din guvernul american o sa observati ca 60% sunt evrei…Nu o sa aiba niciodata liniste pe pamantul ala pentru ca nu este al lor, din cauza aceasta s-au si imprastiat in toata lumea.De respectat la ei este faptul ca stiu sa se descurce si sa scoata bani din orice…Wathever…Fuck all jewish!!

  00
 3. M-am saturat pana in gat de povestea asta cu evreii si holocaustul, ca vai doamne ce-au patit ei… Au murit o gramada de oameni atunci, nu numai evrei. Daca desenezi pe strada o svastica iti sare in cap tot poporul evreiesc…
  GROW UP PEOPLE!

 4. Eu propun sa il punem pe Boschito sa ii muste pe toti evreii :D

  00
 5. a arde nu inseamna a convinge.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile