În atenţia domnului Obama

Stimate dle Obama Barrack

Sunt eu, proprietarul care v-a incheiat casa aceea frumoasa in Bucuresti unde ati amenajat centrul acela de recreere pentru echipa aceea de fotbal a Arabiei, FC Alcaida. Sper ca v-ati simtit bine la noi si va mai asteptam ori de cate ori aveti nevoie. Daca intre timp apartamentul in care ati locuit se va ocupa, mai avem si altele in oferta noastra.

Totusi, exista niste mici probleme:

 1. ati plecat cu colectia mea de muzica. cand ati spus ca vreti ceva frumos, de recreere, pentru baieti, v-am dat ultimele hituri romanesti si le-ati ascultat la volum maxim, spre satisfactia vecinilor. dar le-as vrea inapoi.

 2. ati uitat pe aici niste bice si niste catuse, plus niste clestisori de unghii. Erau cam murdare de sange, asa ca le-am dus la Nufarul. Daca le doriti inapoi, va trebui sa platiti transportul.

 3. am inteles ca ati avea niste neintelegeri cu colegii dvs in legatura cu deplasarea si sederea la noi. sa stiti ca noi va sustinem 100%, putand furniza chiar documente  care sa ateste ca nu ati fost niciodata aici sau ca, din contra, v-ati simtit foarte bine. Pana la urma, asa e lumea, sucita, ba vrem sa fim prieteni cu americanii, ba nu ii lasam sa ne omoare artistii sau sa ne ia banii pe autostrazi pe care nu le construiesc.

Oricum, va asteptam pe la noi cat de curand. Data viitoare va pregatim si niste folcloriste, ceva special.

Al dvs, cu respect
Jean Ucsesab

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. bicele si catusele sigur le vrea inapoi! 🙂

  00
 2. Stie domnu Ucsesab sa puna la punct toate pregatirile de protocol…Data viitoare poate il duce pe Mr. Obama la Ztlib Nedlog, pentru un paharel de spritz.

  00
 3. @zoso: acuma ti-au pus “microfon” si pe linia de internet… sau ce? (sau poate te-au adaugat in reader? 😆 )
  @Pinguinu: Ztilb… 😛

  00
 4. hahahahhhaha …….. eu zic ca putem sa facem si un mic documentar eventual

  00
 5. Da, da, da, domnul Ucsesab. Poate data viitoare Mr. Obama va avea placerea (atentie, nu onoare :D) sa o cunoasca pe ANELE AERDU.

  Keep up za good work Osoz!

  00
 6. Defapt, scrisoarea trebuia adresata lui Mr. George W. Bush, idiotul care a dus tara de rapa timp de 8 ani…

  00
 7. asta cu inchisoarea din mijlocul orasului e o cardeala de 3 lei. de ce? fiindca in Romania nu se poate tine un secret. nu ajungea romanul sa afle de la un fost agent, bla, bla, bla…
  faza cu avioanele inchisoare care au facut escale de realimentare pe in Romania, este credibila si oarecum indreptatita: de-aia le-am dat Kogalniceanu, ca sa-si faca treaba lor, acolo, fara ca sa-si bage nimeni nasul.
  poate mi se pare mie, dar americanii nu au avut koaie sa se duca pina la capat cu detinutii aia. detinutii, vinovati sau nu, odata arestati, anchetati, umiliti si mai ales carora li s-au inseminat sentimentele anti-americane chiar daca unii nu le aveau, deci detinutii aia trebuiau sa dispara. cum? simplu… exista zeci de modalitati. cea mai simpla era sa-i planteze morti sau aproape morti in locuri din Irak si Afganistan unde se dadusera recent lupte, vezi Doamne uite cine sint teroristii!
  fraierii insa au creat rahatul si apoi i-a cuprins grija, iar acum nu stiu ce sa se mai faca.
  de-aia acum incearca sa arunce vina si pe altii, gen aliatii romani, ca sa mai dilueze un pic culpa…
  asa pierd americanii, si aici au pierdut intotdeauna, fiindca nu poti sa arunci cu napalm pe civili si apoi sa instaurezi pax americana cu democratie si hamburgeri.

  00
 8. Aceeasi greseala 🙂 esti nebun ma. E Barack, cu un singur ‘r’

  00
 9. si ce se presupune ca e asta?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.