Impotriva romantismului de neam prost

Dragi fete, pentru ca nici voi nu stiti, niste oameni de bine vor sa sa spuna. Niste unii au bagat azi un protest impotriva inimioarelor si floricelelor cu care fetele spera sa fie cadorisite de sarbatori. Alături de, desigur, un cavaler pe un cal alb cu p*la mare. El sau calul, nu conteaza.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. sunt curios, chestia cu butoiul e pur românească? pe la alţii se poartă soap-box..

  00
 2. Reclama la RedBowler

  00
 3. Gândind la rece, ziua de 8 martie are şi o parte pozitivă. Mulţi bărbaţi uită să le mai aducă nevestelor o floare, să le scoată la un suc să… (bla-blauri pe care oamenii îndrăgostiţi le fac la începutul relaţiei). Oricum drama bărbaţilor nu mai e aşa de mare întrucât o fac în masă şi în mod organizat. De cumpărarea cadourilor vorbeam. :P

  00
 4. Dupa cum zice si InnOcente…. da, multi barbati sunt nesimtiti, uita, sau cel putin nu vor. Aceste 8 zile din cadrul lunii martie ii obliga pe unii dintre ei sa daruiasca, iar pe alti, le ofera ocazia de a face un gest frumos. Dar totusi… prea impopotonate sunteti.

  00
 5. Da si inainte sa ajunga acasa la iubitele lor ce au facut ? S`au oprit la magazin au cumparat un ursulet mare roz si o inima pe masura si rosie !
  Sa fim seriosi .. Vroiau si ei sa apara la tv ca doar in Romania se poate , de ce nu si ei ?

  00
 6. Poate’s eu mai de la tara asa dar… 1 martie nu a fost dintotdeauna… 1 Martie ?! Adica tin minte ca de cand ma stiu duc martisoare la fete. De cand ma stiu de 8 Martie fac cadouri lu’ mama.
  Daca vor sa protesteze impotriva inimioarelor rosii si altor kitchuri paaai… cine ii pune sa le cumpere ?

  00
 7. Nu trebuie sa vina 8 martie ca sa cumperi o floare sau sa-ti scoti iubita/prietena/amanta/sotia in oras…
  8 martie, de ziua mamei e o „sarbatoare” imprumutata de la comunisti.(de la rusi mai exact). Ma enerveaza la culme faptul ca mereu am importat „sarbatori”.

  00
 8. Fetelor, nu e vina noastră că nu ştiţi să ne spuneţi ce vreţi de la noi. Şi dacă nu ştim ce vreţi vă arătăm dragoste între 14 Februarie şi 8 Martie, prin tot felul de nimicuri. Oricum o facem din obligaţie, pentru că, evident, avem o problemă de comunicare, dincolo de iubirea ce o purtăm pentru voi.

  Oricum, dacă X are nevoie de ocazie specială pentru a-i arăta partenerei că o iubeşte …

  00
 9. … spre fericirea lui zoso…

  00
 10. Citind articolul lui meda aia, mi-a sarit gandul la articolul asta : …. mai exact la primul aliniat, pt. ca amandoua pun accentul pe „intamplare, conjunctura” :)

  00
 11. 14 februarie
  1 martie
  8 martie

  cand naiba se mai opreste?!!? normal ca unora le sare tandara si zic `make love, not stupid fuckin bullshit kitschy romance de 2 bani`

  :)

  00
 12. 8 Martie, „Ziua Femeii”, e imprumutata din URSS. In Occident nici dracu nu a auzit de asa ceva.

  00
 13. Eu consider 8 martie ca fiind ziua mamelor, nu a femeilor. In zilele noastre, se considera femeie orice pustoaica de liceu …

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube