Împăratul e gol: Gary Vaynerchuk

2 milioane de urmăritori, idolul și specialistul în marketing și în virale și în chestii motivaționale. Ia, cocoș, zero buget, fă minuni. 350 urmăritori.

Cam așa stă treaba: a avut succes o dată cu o chestie și de atunci s-a apucat să ia banii la fraierii care se uită în gura lui, fără să mai lanseze ceva cu succes măcar moderat. Doar scoate platitudini pe gură. Pentru că știe și el foarte bine că, fără un buget imens, succesul e aproape imposibil.

Dar asta nu va opri credulii să îl citeze în continuare.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

 1. Isi schimba numele de scena in Gary-Vai-n- Ciuciu….sa vezi succes dupa rebranduire.

  00
 2. NOU
  #3

  Yep,
  Vaynerchuck se cam contrazice singur cu unele afirmatii si incearca sa motiveze „influencers” , si indirect incearca sa zica ca el are secretul succesului. Isi castiga cativa clienti creduli care isi dau seama ca nu merge treaba cand…. nu merge treaba. Sunt sigur ca are o poveste cum e vina clientului cand nu merge treaba asa cum zice el.
  Succesul necesita munca si cum zice Zoso, buget imens.

  00
 3. A avut succes cu prima chestie pentru că a fost printre primii care au folosit reclamele de la google. Nimic special.

  00
  • Sa nu mai vorbim ca ta-su a avut deja un business de $3 mil. cu vinuri, la care el a facut ads cu google si podcast si alte shituri. Deci nu a pornit chiar de la zero in garaj…

   00
 4. i want to buy the New York Jets!

  00
 5. ăsta mi s-a părut întotdeauna că-i pe molly, mă uitam acum câțiva ani prin video-urile lui și nici n-avea coordonare motrică, atât era de agitat fizic să acopere gogoșile de le scotea pe gură

  00
 6. ai luat la tinta un exemplu gresit: Gary V Media a plecat de la zero la sute de angajati. Ai putea folosi asta ca @metrics@ cand masori succesul.

  Puteai sa iei la tinta antreprenorul anului 2016:
  http://proalba.ro/omul-de-afaceri-albaiulian-cristian-covaciu-a-fost-ales-antreprenorul-anului-2016-in-romania-la-gala-competitiei-organizate-de-ey-romania

  – care a preluat afacerea de la mamica si dupa 20 de ani a dus-o hat hat hat departe, adica tot acolo de unde a luat-o. Poti sa ii spui ca e un succes ca nu a falimentat-o.
  my2c

  00
  • ai luat la tinta un exemplu gresit: Gary V Media a plecat de la zero la sute de angajati. Ai putea folosi asta ca @metrics@ cand masori succesul.

   am impresia că nu înțelegi despre ce e vorba, dar ai o părere.

 7. Articolul asta este genul de articol scris doar pentru trafic. Il urmaresc pe Gary de cel putin 4 ani si ii stiu toata povestea. Da spune multe si da se contrazice, dar va garantez ca munceste mult peste altii cu aceleasi venituri ca el. Da, putini followeri la pagina respectiva dar cred ca lucrurile se intampla in timp. Daca o sa il ascultati mai bine veti auzi ca obisnuieste sa faca tot felul de teste in social media, pentru a vedea care merg bine si care nu. Asta probabil e un exemplu de…”asa nu”.

  00
  • Articolul asta este genul de articol scris doar pentru trafic.

   yeap. numărul căutărilor pe numele ăla e foarte mare în românia. imens.

 8. Poate face o cariera din comedie.

  00
 9. Cand faci o companie de la zero la o suta de milioane de dolari poate nu ai timp sa vezi ce face o fata de la marketing, din cei 800 de angajati. Sau poate te doare in pula

  https://www.businessinsider.com/gary-vaynerchuk-vaynermedia-has-131-million-revenue-profitable-2019-6?r=US&IR=T

  00
 10. Tocmai am ascultat un interviu cu el si a zis ca a vandut vin de 2 mil coco in 6 luni doar din imaginea lui personala, fara marketing budget, media si etc.

  Deci poate e undeva la mijloc. Zic si eu

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube