IKEA au găsit cum să vândă mai multă mobilă

Vreau să-mi spuneți că nu doar mie mi se pare foarte deștept și în același timp complet stupid să sponsorizezi discuții despre violența asupra femeilor, cu ideea că ăia se despart, deci cine câștigă că se vinde mai multă mobilă?!

202012085808203737

Mă gândesc că ar trebui parteneri la schema asta niște agenții imobiliare și, desigur, niște companii de cosmetice, nu să acopere urmele, dar să se facă fata frumoasă când iese în oraș.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. Poate Ikea s-ar ocupa mai bine sa introduca plata prin OP pe siteul lor minunat. Dupa ce mi-am creat cont si de Family si de Business (ca poate era ascunsa pe acolo), am intrat pe chat live. De unde am primit un nr de telefon la care sa sun daca vreau plata prin OP. Telefon la care am sunat de 4 ori intre 17:40 – 18, marti. Nu a raspuns nimeni. Nu s-a deranjat nimeni sa ma sune inapoi. Bv Ikea, tot asa sa faceti business.

  1215
  • …e 2020, există metode de plată moderne. OP-ul nu este unul dintre ele.

  • @ Znuff..

   Eram sigur ca se gasesc destepti sa imi zica ca de ce nu fac altfel.. ce-i drept, sa fac transfer bancar dintr-o aplicatie din telefon e destul de inapoiat, scuza-ma.

   Vreau sa folosesc banii din micrograntul pt firme mici de la UE. Aceste sume pot fi cheltuite exclusiv prin OP. Nu cash. Nu card online.

   Comentariu apreciat.618
  • Dar … dar … Znuff stie el mai bine.

   Comentariu apreciat.483
  • Haha apropo de stupiditate: astă vara comandă online la ikea: norocul nostru, un produs pe stoc la Ikea Băneasa, celalalt pe stoc la Pallady. Stupoare, nu se poate livra că adresa de livrare e automat arondată unui singur magazin (Pallady) unde se face pachetul și aia e, dacă nu e stoc, nu e pachet. Asta am aflat la telefon de la ei că pe website era doar “computer says no” după ce puneai produsele în coș. Ok, cum facem? Păi faceți comandă telefonică că acolo pot colegii să schimbe. Wut? Ok, dați-mi nr. Păi nu merge așa, vă lăsați numărul și vă sună colegii în 2-7 zile lucrătoare. ??? 4 zile am stat cu telefonul dat la maxim și codurile de produs printate și pe telefoane la îndemână “aoleo, sună, vezi să nu fie Ikea, răspundeeeee, ah e sondaj Vodafone”. Dacă ăsta e comerț online…

   Comentariu apreciat.200
  • Cristian, unde scrie că nu se pot plăti decât op?

   03
  • @Flat Din ghidul de la BT: “Vei putea face
   plati din subcontul de grant doar prin ordine de plata. Deci nu poti sa ridici cash si nici sa faci plati cu cardul.”

   Il gasesti dand search… Drumroll…. “microgranturi op” pe google. Asta daca nu exista o metoda mai moderna de a cauta info pe net. Znuff?

   41
  • ghidul BT e interpretarea BT. e stupid să nu faci plata cu cardul dacă ai card atașat la acel cont. fiecare plată cu cardul este în sine un transfer bancar cu un număr unic alocat ce poate fi trecut în raport. mă rog

   04
 2. Nu stiu, dar ar fi frumos daca Ikea ar dona mobila. Pentru ca femeile care au fugit dintr-o relatie abuziva, au nevoie de putin ajutor, avand in vedere ca multe pleaca doar cu hainele de pe ele.
  Sunt atatea asociatii care insista ca au nevoie si de mobila, nu doar de haine.
  Aici ar putea intra Ikea, cu ceva pachet standard, sa mobileze spatiile de locuit destinate, sau adaposturile pentru femei abuzate.
  Ar avea mult de castigat.

  Comentariu apreciat.326
  • mai bine ar fii sa doneze tablete la copii care nau posibilitati si sa mareasca alocatiile si pensile si salariile si salariul minim si socialul.

   410
 3. Da’ pe ce zi se sărbătoreşte ziua internaţională a femeilor violente care împart mobila de la IKEA upă divorţ ?

  62
 4. Daca voiau sa faca ceva pentru femeile abuzate rotunjeau colturile la mobila!

  Comentariu apreciat.425

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube