IE8 beta

A aparut o noua versiune de IE, versiune beta, cu imbunatatiri, cu protectie maxima. Dar tot nu e firefox.

Apropos, pe zoso.ro, firefox are 51% marketshare.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. tot la firefox 2 raman.Cel mai bun mi se pare.

  00
 2. Eu ma bucur – cu cat scot mai multe versiuni, cu atat inseamna ca se chinuie (Firefox le-a dat bine de tot batai de cap). Din pozele de pe FileHippo, insa, nu imi dau seama ce e nou la IE8… Poate au lucrat “sub capota”, dar atunci puteau sa-i zica 7.1 sau 7.5
  Sa speram ca este mai “standards compilant” decat IE7 (pe care Acid3 il doboara urat de tot)

  00
 3. Still sucks.

  00
 4. Corect nimic nu se compara cu firefox si daca versiune finala o sa fie tot asa de buna cum e si IE7 mai bine nu o scot, nu e destul ca trebuie sa facem un site compatibil pentru 3 browsere IE6 IE7 si firefox mai vine si IE8 cine stie cu ce ne mai surprinde ce buguri o mai avea. >>ANTI IE<<

  00
 5. şi eu tot susţinător mozilla sunt chiar dacă uneori îmi face probleme mai ceva ca dacia veche. dacă deschid vreo 10 ferestre cu filmuleţe, la un moment dat se blochează şi trebuie să-i dau restart la mozilla. şi nu, nu am un hârb de calculator, are 1 gb memorie RAM şi procesorul, puţin mai vechi dar duce: Pentium D 930, 3 GHZ.
  Plus că unele reclame flash se bagă peste pozele deschise full-screen.
  În rest, totul bine. :))

  00
 6. Dacă ești în industria kinki a web developmentului și a designului FF e pâinea de zi cu zi… Am găsit pe net o proporție a realizării unei pagini de internet!
  Printre toate punctele vitale menționate, era unul cu cel mai mare brocentaj :Get the damn thing to work on IE. Și am ridicat și atunci o întrebare și o ridic din nou : Dacă s-ar face o petiție on-line ceva ce să aibă legătura cu interzicerea IE-ului, câți oameni ar semna-o?
  Știu că ar fi ceva irelevant, chiar nu va fi luată in considerare, but for FUN!
  IE 8 Beta l-am testat acum o lună… mi-a aruncat un footer până sub header… so it sucks… but again.. still beta :)

  00
 7. IE8 mi se pare o fiţă a celor de la Microsoft.Aproape că nu aduce nimic nou,e la fel de slab ca şi 7.Mai se pun să facă o ofertă pentru mozilla pentru că altfel mai au mulţi ani de suferit la capitolul browser-e.

  00
 8. rendering-wise safari e peste firefox
  but firefox is nicer :)

  IE8, it sucks! that’s been a feature since teh 1st version…

  00
 9. internet explorer are succes ca vine preinstalat cu windowsul. altfel nu mai vorbeam de el acum. degeaba fac ei imbunatatiri ca tot nu ii vor intrece pe cei de la firefox (sau alti comptetitori).

  00
 10. firefox rulz, orice cunoscator stie

  00
 11. @eny

  sau nu …

  00
 12. am IE8 beta1…si nu face decat sa incurce…unele site-uri se vad total aiuera, nefiind optimizate. E setat pe emulate IE7 la mine iar din screenshoturi la beta 2 nu mai vad aceasta optiune

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile