iDieta caută mocangeli

From: Isabel Buganu – Magnetique
Subject: propunere colaborare iDieta.ro

Draga X,

Iata care este propunerea noastra:

 1. Am dori sa preluam continut, in vederea promovarii blogului, cu mentionarea sursei

 2. Vom trimite cel putin saptamanal o stire/interviu, pe care o poti posta pe blog, pentru a avea continut de interes – postarea se va realiza cu mentionarea sursei si este optionala. Pentru inceput, putem sa iti acordam interviul realizat de catre noi cu Oana Turcu: Nu am nevoie de diete!

 3. Oferim spre postare iconitele I Heart iDieta.ro Community in formate diferite, in asa fel incat sa poti alege ce ti se potriveste – acestea vor fi postate pe toate paginile blogului, cu link catre www.iDieta.ro – le gasesti atasat

 4. Ne propunem sa promovam bloggeri individual, sub titulatura de “Community Bloggers”.

Astept feedbackul tau cu mult interes.

Pup cu drag,
Isabel Buganu
PR Manager

  Cine se mai bagă la donat conțiunt către idieta.ro, contra permisiunii de a posta pe blog iconița cu “I <3 iDieta”? Hai fetelor, fuga la Isabel (care, apropo, e o fată faină, păcat că lucrează la Magnetique).

  Mulțumesc că ai citit acest articol.
  Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

  10 comentarii

  1. ba, ce pla mea sunt formularile astea cu Pup cu drag, Pupaceli si altele???

   00
  2. mmm…deci asa arata o piarizda!?! mno, acilea in Nufarul n-am prea vazut, la capitala n-am ajuns decat ca sa schimb trenu iar tv nu am. dar venea de la piata duduia? de ce statea cu sacul ala de cartofi in mana?

   00
  3. Ooooo, mai traieste Eveline. Ma mir, mai ales dupa asta .

   00
  4. Dacă ce fac ăştia se numeşte „piar” atunci telefonul meu e pian.

   Bănuiesc că oferta e limitată. Rău de tot…

   00
  5. „Pup cu drag”
   :))))
   PR Manager

   intrebarea ar fi ce ?

   00
  6. Pup cu drag scris unor necunoscuti?! Asta pe ce lume se trezeste?

   00
  7. Ba!!!!!!!!! Cat de distrusa sa fi ca folosesti intr-un email de propunere de colaborare expresia gen „Pup cu drag” !!???? Eu zic sa te bagi!

   00
  8. Acum 1,5 ani am constatat că nu mai încăpeam în pantalonii purtaţi vara anterioară. Deci a trebuit să devin mai atent la ce mănânc, să trec pe dietă. Dar aici a apărut o problemă: o dietă nu-mi era de ajuns, îmi cârâiau maţele de foame. Aşa că am urmat 3-4 diete în paralel. Rezultatele au fost cele scontate, am revenit la gabaritul obişnuit.

   Ideea este că pentru a te menţine în formă nu este nevoie să citeşti diete, să calculezi calorii şi alte asemenea chestii care uşor pot deveni obsesie. Este suficient să fii puţin atent la ce/cât mănânci, să fii relaxat şi să faci puţin mai multă mişcare decât anterior. Deci siteurile cu această tematică le văd inutile. Sunt însă binevenite pupăturile domnişoarei, ofer un loc foarte special pentru ele: al treilea picior, ăla mai scurt, din mijloc.

   00
  9. Nici Un gradinar nu ar fi acceptat asa ceva…

   00
  10. @Zoso, nu ai postat inceputul mailului in care multumeam pentru ca bloggerul acceptase invitatia de a fi promovat pe iDieta.ro, si din care reiesea ca e un raspuns la un dialog anterior;
   @ Arhi, mailul facea parte dintr-o discutie anterioara, pe un ton informal;
   @ Magus, „deci asa arata o piarizda?!”…am ras cu lacrimi. Zoso, promoveaza si tu blonde, 90-60-90, sa nu dezamagim publicul :)).

   00

  Susținere

  Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

  Pun clipuri pe Youtube