Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. Umor negru. Ba dum tss !

  00
 2. Proastă interpretare, zero argumentație. Aș vota cu Mitt legat la ochi.

  00
 3. Fun sau nu eu zic sa nu uitam ca suntem la frontiera intereselor americane, mult prea aproape de “urs” si de instabilitatile din Orientul Mijlociu. Nu uita ca republicanul Georgica ne-a bagat in NATO si s-a pozat cu sssssescu in chip simbolic langa Marea Neagra; Osssssama a preferat sa apese butonul acela de “reset” si sa lase castigurile democratice din Ucraina si din Georgia – cate au fost si cum au fost – la mila lui Putin. De-aia zic, rugati-va sa castige Romney. Serios!

  00
 4. @Cosminos: Tipul vinde aur şi argint, iar în videourile sale cântă prohodul dolarului şi îndeamnă lumea să cumpere aur şi argint. Nu ştiu cum, dar mie îmi inspiră orice altceva decât încredere.

  După cunoştinţele mele, în prezent şi mai ales în viitorul previzibil, dolarul prezintă mai multă încredere decât euro. Economia americană are perspective mai bune decât cea europeană.

  00
 5. a zis revo ce voiam sa zic…

  00
 6. obama este cel mai prost//slab presedinte pe care l-a avut America in ultimii 30 de ani.

  si asta nu e spusa de mine, ci de un american cu care am avut placerea sa stau la masa acum cateva zile.

  mai nou au si un slogan. OMG nu mai inseamna ce stiam odinioara. mai nou, in State OMG= OBAMA MUST GO

  :))

  00
 7. Gandeste-te la Chick-Fil-A in August 1st! Yeah, it will be like that! :)
  Chiar si in People’s Republic of California, Romney va obține mai multe voturi decât ceilalti candidati republicani la presedentie dinaintea lui:))))
  Banuiesc ca stii ce a prezis Nostradamus :D
  It’s gonna be a landslide! :)

  00
 8. “Rugati-va sa castige Romney”, zic unii, mai ales ca a declarat ca Iranul trebuie pus cu botul pe labe iar Rusia e dusmanul numarul 1 al americanilor. Nu-i asa ca un mic razboi in zona orientului apropiat e ceva minunat?!…rugati-va…

  00
 9. Deci o da bine ca si idee de reclama.. mai ales faza cu Zomney :) Dar totusi traim in Romania, avem un “Zomney” la putere acum.. deci.. mai rau ca la noi, la ei n-are cum sa fie. :)

  00
 10. Vali, nu contest că o prezis bine unele lucruri şi poate va mai nimeri şi în viitor câte ceva, atât el cât şi alţii. Mie per ansamblu tipul nu-mi inspira încredere. Este vorba nu numai de conflictul de interese în care se află, ci mai sunt şi alţi factori legaţi de atitudine, limbaj verbal şi corporal etc. Nu am o pasiune pentru comunicarea nonverbală, nici nu am citit multe pe acest domeniu, dar în ansamblu prestaţia omului mă zgârie pe retină iar dacă spune ceva îl cred doar în măsura în care este confirmat şi de alte persoane din domeniu. De data aceasta am impresia că previziunile sale ignoră efectele în timp ale unor schimbări pe plan intern (în SUA) şi internaţional.

  00
 11. Am înţeles. Cum n-am atâtea economii încât să investesc în aur, nu-mi rămâne decât să văd dacă are dreptate şi de data asta sau şi-a ieşit din mână. În paranteză fie spus, în România cred că terenul agricol reprezintă o investiţie mai bună ca aurul.

  Eu plec de la ideea că o bună parte a costurilor bunurilor produse o reprezintă energia. Iar la acest capitol americanii au un avantaj care începe să-şi facă simţit efectul în economie, pe măsură ce se realizează unele retehnologizări: dispun de cantităţi imense de gaze de sist deosebit de ieftine, în timp ce restul lumii se bazează pe petrolul tot mai rar şi mai scump. În paralel a scăzut puţin şi costul forţei de muncă, în timp ce în China aceasta creşte. Liderii chinezi au înţeles şi ei că treptat îşi pierd competitivitatea pe piaţa mondială şi încep să pregătească economia pentru a se baza în mai mare măsură pe consum intern. Pe scurt cred că economia americană îşi va reveni binişor în anii următori, în timp ce europenii încă nu dau semne că s-ar înţelege să tragă toţi în aceeaşi direcţie.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Top articole

7 zile