Ian Paice: „Nu suntem comerciali, vrem sa fim Deep Purple”

Dupa aproape 40 de ani de muzica, Deep Purple nu mai are are nevoie de prezentare. Trupa britanica a lansat luni albumul „Rapture of the Deep”, iar bateristul Ian Paice, care a acordat un interviu in exclusivitate pentru „Evenimentul zilei”, spune ca Deep Purple va reveni in Romania vara viitoare.

Full article here.

Am ascultat albumul luna trecută şi e o flegmă jenantă. Piese de 2 lei, mai apropiate ca sound de Korn decât de vechiul Deep Purple. Dacă vin în Bucureşti, probabil o să merg din curiozitate sau inerţie. Şi să îl dea dracului afară de imbecilul ăla de chitarist, dacă vor să fie o trupă serioasă!!! Eventual să se oprească din scos albume şi să cânte piesele pe care lumea vrea să le asculte (alea din anii ’70), nu „MTV” sau „Don’t let go” sau ce băsini au scos in ultimii 10 ani. Ritchie Blackmore!!!
O să ziceti că mă agăţ de trecut. Nu! O trupă este ce este. Deep Purple cu Blackmore la cârmă au scos nişte albume faine. Şi se simte ca naiba diferenţa dintre el şi restul chitariştilor trecuţi prin Purple. Tommy Bolin cântă în deschidere la Hendrix în 68, gogoşarul ăsta de acum e un chitarist foarte bun, dar nu are sclipirea de geniu pe care o avea Blackmore. Rainbow a scos albume mai bune cu oameni mai slabi decât a scos Deep Purple fără Ritchie. In ceea ce priveşte Don Airey, nu mă pronunţ că nu am ascultat decât un album al lui şi nu prea ştiu ce poate omul în combinaţia Deep Purple. Morse, în schimb, ar trebui aruncat de la etajul 33. Gillan, bah, dacă Ritchie a plecat că era nebun, Lord a plecat că s-a săturat de cântat manele. Revino-ţi!

ps: „Wrong Man” de pe Rapture of the Deep seamana cu „Ted the Mechanic” de pe Abandon. Bravo baieti!

ARTIST: Deep Purple
TITLE: Rapture Of the Deep
GENRE: Hard Rock
BITRATE: 208kbps avg
PLAYTIME: 0h 55min total
RELEASE DATE: 2005-11-01

Track List
01. Money Talks 5:34
02. Girls Like That 4:02
03. Wrong Man 4:55
04. Rapture Of The Deep 5:57
05. Clearly Quite Absurd 5:27
06. Don’t Let Go 4:33
07. Back To Back 4:04
08. Kiss Tomorrow Goodbye4:19
09. MTV 4:55
10. Junkyard Blues 5:32
11. Before Time Began 6:29

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

1 comentariu

  1. Rapture of the deep e nasol ce-i drept, dar Abandon nu este. Morse zic eu o duce binisor dar in nici un caz nu il inlocuieste pe Blackmore, nici Blackmore nu mai este Blackmore, prefer sa ascult ultimele albume purple decat orice de la blackmore’s night…mi se pare penibil. Deep Purple nu s-a putut mentine, Gillan si Blackmore nu se vor intelege niciodata iar Lord si Blackmore nu cred ca mai au ceva in comun. Marea mea dezamagire nu este Gillan ci Blackmore, care a abandonat doua trupe gigant si a ajuns sa cante muzica renascentista cu nevasta (nevasta care nu stie decat 3 piese rainbow si a fost nevoita sa mai invete si oleaca de purple ca sa scoata coveruri… )

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube