Ia mai mutaţi-vă, bă!

Primarul din Breaza, un oras cu potential turistic care, la fel ca si Baile Felix, are niste drumuri de toata jena, le spune pe bune:

Ferastraeru nu se opreste insa aici, oficialul din funtea orasului de pe Valea Prahovei considerand de cuviinta sa ii invite sa se mute in Franta pe toti cei carora nu le sunt pe plac soselele din Breaza: "Si daca totusi nu va mai plac drumurile din Breaza, va recomand o statiune de pe Riviera franceza", incheie ironic primarul din Breaza.

pe automarket

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. NOU
  #1

  …pe Riviera franceza, unde a cheltuit el banii de drumuri. e sincer macar: povesteste ce locuri a vizitat de cand e primar!

  00
 2. I-as fi spus cam asa …. „Si bani pt Riviera franceza ne da-ti dumneavoastra? adica macar un 50 – 50 … ca doar stiti domn’ primar ca nu toata lumea isi permite fite si fasoane….” si as fi vrut sa il aud ce spune 🙂
  P.S. : E grav daca am inceput sa fim ironizati de cei pe care noi II ALEGEM !!

  00
 3. da sunt de cacat drumurile din Breaza, mai ales in Podu Vadului..anyway primarul are dreptate, ce pla lui cautati in Breaza?
  Va recomand Valea Doftanei lasa-ti Breaza nu stiu ce vedeti acolo.

  00
 4. Cat tupeu pe un imputit sa zica asa ceva… Inteleg ca localitatile mici se straduiesc sa supravietuiasca, dar e totusi pacat sa iti trimiti la plimbare eventualii vizitatori. Asta e, asta ne e ospitalitatea…

  00
 5. „lasa-ti” ?!?

  00
 6. Analfa-beti? :B

  00
 7. @Bogdan, @Elenush
  Ce ati patit azi, de teama sa nu uitati vreo cratima puneti in plus ? :))

  00
 8. Daca eram locuitor al orasului Breaza cred ca-i dadeam si una peste bot. Ori esti primar si asculti de noi si conduci orasul cum trebuie, ori te trimitem la pascut?

  Recomand si eu la fel ca Bogdan…Valea Doftanei…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.